AcasăActualitate112POLIȚIA NU L-A GĂSIT ÎNCĂ PE AGRESOR - Președintele Cartel Alfa Satu...

POLIȚIA NU L-A GĂSIT ÎNCĂ PE AGRESOR – Președintele Cartel Alfa Satu Mare a fost căsăpit în bătaie

DISTRIBUIȚI

Președintele filialei Satu Mare a Confederației Sindicale „Cartel Alfa”, Sorin Faur, a fost agresat fizic într-un restaurant din zona centrală a municipiului Satu Mare, relatează PresaSM. Totul s-a întâmplat la finalul anului trecut, iar de atunci polițiștii îl caută pe agresor/agresori.

Concret, în luna noiembrie a anului trecut, Sorin Faur se afla la un hotel-restaurant din centrul municipiului Satu Mare, împreună cu câțiva prieteni. La un moment dat, acesta a coborât la grupul sanitar, iar o persoană/persoane necunoscute l-a/l-au lovit mișelește din spate.

Victima a căzut, fără să-și vadă agresorul, iar în cădere s-a lovit de o suprafață dură, fracturându-și trei coaste. Potrivit unor surse, agresorul i-ar fi spus: ”Iar acesta este numai începutul!”.

Cert este faptul că Sorin Faur a reușit să iasă în fața hotelului-restaurant pentru a-și reveni din cauza șocului, dar acolo a căzut victima unui alt infractor, care în loc să îl ajute, acesta i-a sustras mai multe bunuri. Polițiștii l-au prins în timp record pe hoț, dar agresorul/agresorii sunt încă în libertate! Chiar dacă localul este dotat cu camere de supraveghere!
Sursa info, foto și continuarea articolului pe PresaSM.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA