AcasăActualitate112POLIȚIA LONDONEZĂ FACE APEL LA POPULAȚIE - O româncă din Londra e...

POLIȚIA LONDONEZĂ FACE APEL LA POPULAȚIE – O româncă din Londra e dată dispărută de doi ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

POLIȚIA LONDONEZĂ FACE APEL LA POPULAȚIE O româncă din Londra e dată dispărută de doi ani. Poliția Metropolitană face apel la populație pentru a ajuta la găsirea tinerei în vărstă de 24 de ani.

Ana Lingurariu a dispărut în Londra la data de 1 martie. Pe atunci, tânăra româncă avea 22 de ani. Poliția Metropolitană face apel la populație pentru a ajuta la identificarea tinerei, conform Libertatea.

Despre românca dată dispărută se știe că locuia în Haringey, iar ofițerii din Camden au făcut anchete și se crede că aceasta lucra în industria sexului din nordul Londrei, potrivit Poliției Metropolitane.

Polițiștii au căutat-o în zadar pe tânără. Anchetatorii au stat de vorbă și cu familia acesteia din satul de origine, Seciuri (județul Prahova), iar în urma discuțiilor au ajuns la concluzia că tânăra nu s-a întors în România.

Polițiștii londonezi transmit că oricine știe unde se află tânăra sau care a văzut-o de-a lungul ultimilor doi ani, este rugat să apeleze la unitatea centrală pentru persoane dispărute în nordul Londrei, la numărul 020 8733 6543 sau la 101.

citeşte şi IMAGINI SUMBRE – Un jurnalist din Satu Mare a fost găsit spânzurat pe o pasarelă din Alba Iulia (VIDEO)

De asemenea, pot fi furnizate informații organizației Missing People, la telefonul 116000.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA