spot_img
AcasăActualitate112POLIȚIA LOCALĂ ÎN ACȚIUNE - Spărgători de autoturisme reținuți în zona Vlad...

POLIȚIA LOCALĂ ÎN ACȚIUNE – Spărgători de autoturisme reținuți în zona Vlad Țepeș de către doi tineri polițiști care patrulau în zonă

DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Baia Mare a primit noi dotări din partea autorităților locale și au fost angajați și tineri, iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Patrule de polițiști locali veghează asupra siguranței cetățenilor atât ziua cât și noaptea în municipiu, astfel că infractorii încep să aibă probleme în a mai scăpa de oamenii legii.

Așa s-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 3:30, unde doi hoți care încercau să spargă un autoturism pe strada Vlad Țeleș din oraș s-au trezit în mijlocul acțiunii cu doi polițiști locali care patrulau prin zonă și au observat mișcările suspecte.

Tinerii polițiști locali, pe numele lor Popan Vlad și Godja Toader i-au prins și imobilizat pe hoți, predându-i mai apoi Poliției Municipiului. Unul dintre cei prinși este recidivist.

Ne așteptăm să vedem cât mai multe astfel reușite, cu atât mai mult cu cât furturile în anumite zone au cunoscut o creștere îngrijorătoare în ultima perioadă.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA