AcasăEvenimentPOLIȚIA LOCALĂ ÎN ACȚIUNE – 2 cai lăsați liberi în Baia Mare,...

POLIȚIA LOCALĂ ÎN ACȚIUNE – 2 cai lăsați liberi în Baia Mare, ridicați. Proprietarii riscă amenzi de până la 2.500 de lei

DISTRIBUIȚI

POLIȚIA LOCALĂ ÎN ACȚIUNE Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare a depistat miercuri după-masă doi cai lăsați liberi pe domeniul public în zona străzii Dragoș Vodă din Baia Mare. Echipajul a solicitat intervenția societății de ecarisaj, caii fiind ridicați, iar proprietarii urmează să fie amendați.

Imediat la fața locului a apărut și o femeie care a sărit la scandal cu agenții, susținând că cei doi cai nu reprezintă un pericol și ar trebui lăsați să pască liniștiți pe spațiul verde. Având legea de partea lor, cu atât mai mult în contextul în care, în zonă, mereu se plâng cetățenii de caii lăsați liberi, agenții nu s-au lăsat impresionați și și-au continuat treaba.

„În jurul orei 15:30 am depistat pe strada Dragoș Vodă, în dreptul imobilului cu numărul 7, pe partea carosabilă, doi cai. Am anunțat dispeceratul, în scurt timp la fața locului ajungând un lucrător al societății de profil care a ridicat cabalinele. Proprietarul va fi sancționat contravențional cu o amendă cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei conform prevederilor legale”, arată unul dintre agenți.

Vă redăm mai jos imaginile video surprinse cu momentul în care femeia se ceartă cu polițiștii locali:

 

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA