AcasăActualitateSocialPOLITIA IN TRAFIC - Tigari, zahar, ulei si faina din Ucraina confiscate...

POLITIA IN TRAFIC – Tigari, zahar, ulei si faina din Ucraina confiscate de politistii maramureseni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii oraşului Seini împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român, au organizat o acţiune pe linie de circulaţie rutieră. Oamenii legii au constatat 14 sancţiuni contravenţionale, pentru care au aplicat amenzi în valoare de 2.140 lei. De asemenea, s-au reţinut patru certificate de înmatriculare.

Tibari confiscate la Baia Sprie

În data de 24 septembrie, poliţiştii Poliţiei oraş Baia Sprie, au oprit în trafic un autoturism condus de Ioan H., de 27 de ani, din Rona de Sus, care transporta cantitatea de 5.000 pachete de ţigări (100.000 ţigarete), cu timbru fiscal ucrainean, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta nici un act de provenienţă. Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de 50.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Se efectuează în continuare cercetări.

Ulei, zahar si faina din Ucraina confiscate la Ulmeni si Farcasa

Luni, 24 septembrie, între orele 15,00 – 17,00, poliţişti de la Poliţia oraş Ulmeni şi de la Secţia de Poliţie Rurală Fărcaşa, au organizat o acţiune pe linie de viteză şi pe linia prevenirii şi combaterii unor activităţi comerciale ilicite. Poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.040 lei. Totodată a fost confiscată cantitatea de  160 ţigarete de provenienţă ucraineană, precum şi cantităţile de  100 kg zahăr, 100 litri ulei de floarea soarelui şi 40 kg făină albă (produse de provenienţă Ucraina aduse în scopul comercializării, fără a deţine documente de provenienţă).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA