spot_img
AcasăActualitateSocialPOLITIA IN ACTIUNE - Un patron a fost amendat cu 20.000 de...

POLITIA IN ACTIUNE – Un patron a fost amendat cu 20.000 de lei si i s-au confiscat legume de 172.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Amendă contravenţională consistentă şi confiscarea unei cantităţi însemnate de legume-fructe pentru nerespectarea prevederilor legale. Acţiunile poliţiştilor pentru combaterea comerţului ilicit cu legume-fructe se află în plină desfăşurare. În intervalul 12-13.03.2012, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a fraudelor şi comisari ai Gărzii Financiare au acţionat pe raza municipiului Baia Mare. Controlul efectuat pe această linie la o societate comercială din Baia Mare a evidenţiat că respectivul agent economic efectua acte de comerţ cu importante cantităţi de  legume şi fructe pentru care nu a putut prezenta acte de provenienţă.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei. De asemenea s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a  cantităţii de  18.650 kg legume, a cărei valoare de ridică la suma de 172.000 lei. Faţă de reprezentanţii firmei s-au declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

La Vişeu de Sus trei minori sunt suspectaţi de comiterea unor furturi din locuinţe

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Vişeu de Sus, ca urmare a unor sesizări recente privind furturi din locuinţe care au rămas iniţial  cu autori necunoscuţi, au fost identificaţi trei minori, între 9 şi 14 ani, ca fiind implicaţi în comiterea acestor fapte. Cei trei minori: Gheorghe, de 13 ani, Vasile de 14 ani şi Marian, de 9 ani sunt cercetaţi de poliţişti în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au comis faptele şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA