AcasăActualitateSocialPOLITIA IN ACTIUNE: Un barbat din Finteuşul Mic si un minor din...

POLITIA IN ACTIUNE: Un barbat din Finteuşul Mic si un minor din Baia Sprie au pradat un baimarean

DISTRIBUIȚI

A reclamat o tâlhărie, însă a fost victima unui furt

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în 05 decembrie a.c., la ora 23.00, pe strada Bogdan Vodă din municipiu a fost comisă o tâlhărie. Un bărbat de 44 de ani, a declarat că  a fost ameninţat cu un obiect ascuţit şi că i s-a sustras suma de 30 de lei, respectiv un telefon mobil pe care-l avea în buzunarul hainei. Persoana vătămată se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a constatat că victima nu a declarat adevărul. Telefonul i-a fost sustras în locuinţa unei femei, unde petrecuse mai multe ore anterior sesizării organelor de poliţie. Poliţiştii au identificat autorii furtului: un bărbat de 37 de ani din Finteuşul Mic şi un minor de 13 ani din Baia Sprie. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Partea vătămată a fost sancţionată contravenţional pentru alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991. 

Leziuni traumatice pe fondul unei agresiuni

În 05 decembrie a.c., la ora 23.00, în incinta unui local de pe strada Amurgului din Baia Mare, o persoană necunoscută a agresat un bărbat şi a fugit de la faţa locului. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat autorul faptei. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, domiciliat în Baia Mare, care o lovit victima cu un corp dur, provocându-i leziuni traumatice. Bărbatul a fost transportatla SpitalulJudeţeande Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” necesitând 85 de zile de îngrijiri medicale. Cercetările continuă.

Poliţiştii acţionează pentru combaterea prostituţiei

Ieri, 08 decembrie a.c., între orele 21.00-24.00 în urma unor activităţi derulate de către oamenii legii, au fost identificate 25 de persoane care, în locurile publice atrăgeau persoane în scopul întreţinerii de rapoarte sexuale în schimbul unor sume de bani. Pentru abaterile constatate, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Baia Mare au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.500 de lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA