AcasăActualitatePoliticPOLITIA IN ACTIUNE - Trei barbati au ajuns dupa gratii

POLITIA IN ACTIUNE – Trei barbati au ajuns dupa gratii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Urmărit internaţional depistat
În 21.11.2012 în jurul orei 11.30, în urma activităţilor specifice întreprinse de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Copalnic Mănăştur, a fost depistat pe raza localităţii Copalnic Mănăştur, condamnatul Lajos R. de 55 de ani, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost urmărit naţional din luna iunie şi internaţional din 08.11.2012, fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Incident cu ocazia unei executări silite
În 21.11.2012 poliţiştii Postului Comunal Recea au fost solicitaţi în vederea asigurării măsurilor de ordine la o executare silită dispusă de Judecătoria Baia Mare faţă de un cetăţean din localitate.
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la locuinţa lui Augustin V. de 70 de ani, împreună cu executorul judecătoresc şi reprezentanţi ai primăriei Recea. În timpul punerii în aplicare a executării silite, soţiei bărbatului, Maria V. de 67 de ani, i s-a făcut rău. La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanta Baia Mare, care a acordat îngrijiri medicale femeii, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.
Nu s-au înregistrat alte incidente.

Poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea
În 21.11.2012 la orele 14,00 poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus au depistat şi reţinut pe raza comunei Groşii Ţibleşului un bărbat de 24 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Tîrgu Lăpuş. Daniel B. a fost condamnat la 1an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
Bărbatul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA