AcasăEvenimentPOLIŢIA ÎN ACŢIUNE - Razii complexe pentru depistarea şoferilor care au băut...

POLIŢIA ÎN ACŢIUNE – Razii complexe pentru depistarea şoferilor care au băut şi au urcat la volan. Judeţul a fost împânzit de echipaje de poliţie

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii formaţiunilor rutiere Ulmeni şi Fărcaşa au organizat şi executat o acţiune în noaptea de 28/29 ianuarie, pe linie de circulaţie, scopul principal fiind identificarea conducătorilor auto care circulă sub influenţa băuturilor alcoolice. S-au constatat două infracţiuni, pentru care, ca măsură complementară s-au reţinut două permise de conducere. De asemenea, au fost aplicate  nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.100 lei.  

Şi la Vişeu de Sus a avut loc o acţiune de poliţie, realizată de către Compartimentul de Ordine Publică Vişeu de Sus, pentru prevenirea faptelor ilegale la regimul silvic. Sâmbătă, 28 ianuarie, a fost identificat Gheorghe T., de 22 de ani, care, transporta, pe strada Brazilor din oraşul Vişeu de Sus cinci arbori de esenţă fag, în lungime de 4 m, în volum de circa 2 mc. La solicitarea documentelor justificative, cel în cauză nu a putut să prezinte acte, astfel că, lemnul a fost ridicat în vederea confiscării iar celui în cauză i s-a aplicat o amendă pentru transport ilegal de material lemnos.

Acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere

În acest week-end au avut loc mai multe acţiuni pe linie de circulaţie, executate de toate formaţiunile de poliţie rutieră din judeţ. În total, au fost înregistrate 10 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, cele mai multe la Baia Mare (4). Poliţiştii au mai înregistrat infracţiuni rutiere la Recea, Arduzel, Gârdani, Ocna Şugatag, Sighetu Marmaţiei (2). Cele mai multe dosare penale au fost întocmite pentru conducerea unui autovehicul fără permis sau cu permisul suspendat (6) şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (3).

În data de 28 ianuarie,  ora 01,50, pe DE 58, prin localitatea Recea, a fost depistat în trafic un autoturism. La volanul acestuia se afla Daniel M., de 25 ani, din Baia Mare. La verificările efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că, bărbatul avea permisul de conducere reţinut pentru infracţiuni la regimul rutier comise în luna decembrie 2011 şi pentru faptul că a provocat un accident cu victimă. Bărbatul nu predase permisul de conducere, aşa cum prevede legea, poliţiei. Celui în cauză i s-a mai întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA