spot_img
AcasăActualitateSocialPOLITIA IN ACTIUNE - Razii ale politistilor in Somcuta Mare, Farcasa, Ulmeni,...

POLITIA IN ACTIUNE – Razii ale politistilor in Somcuta Mare, Farcasa, Ulmeni, Borsa si Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din cadrul Serviciului rutier au organizat o acţiune de prevenire a ilegalităţilor privind transportul de mărfuri. Poliţiştii au acţionat pe D.N. 1. C şi D. N. 18, cele mai frecventate artere de circulaţie de pe raza judeţului nostru. Au fost controlate 67 de autovehicule iar în 41 de cazuri s-au constatat nereguli la regimul transportului de marfă pe drumurile publice. Au fost aplicate amenzi în valoare de 38. 800 lei.

SOMCUTA MARE si ULMENI

Poliţiştii de la unităţile de poliţie din zona Ulmeni, Fărcaşa şi Şomcuta Mare au efectuat ieri, 14 februarie o acţiune în cartierul Strâmtori de la marginea localităţii Chelinţa. Scopul acţiunii a fost de cunoaştere a populaţiei stabilite în cartier şi de regularizare a situaţiei de identitate sau de stare civilă a locuitorilor din zonă. Poliţiştii au identificat şase persoane care se aflau fără forme legale în cartier, fiindu-le clarificată situaţia. De asemenea, doi tineri care aveau vârsta de peste 14 ani, poliţiştii i-au sprijinit în întocmirea cărţii de identitate. Unul dintre cei doi, avea deja împliniţi 18 ani dar nu fusese înregistrat  în evidenţa populaţiei, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional. Cu aceeaşi ocazie, oamenii legii l-au identificat şi pe suspectul unui caz mai vechi de furt de bicicletă.

Alte două infracţiuni, la Şomcuta Mare şi Baia Mare au mai fost înregistrate, pentru conducerea unui autoturism cu permisul suspendat (Şomcuta) şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (Baia Mare).

BORSA: 17 contraventii la regimul circulatiei

Formaţiunea rutieră Borşa a executat în data de 14.02.2012 o acţiune privind verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state. 40 de autovehicule au trecut prin filtrul poliţiştilor care au constatat 17 contravenţii la regimul circulaţiei. Cuantumul amenzilor este de 3. 000 lei. Poliţiştii au înregistrat şi o infracţiune pe numele lui Nicoară T., de 34 de ani, din Borşa. Acesta a condus pe D.N.18 – str.Victoriei din Borsa, un autoturism Mercedes cu permisul de conducere suspendat.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA