AcasăActualitateSocialPOLIŢIA ÎN ACŢIUNE - Razie în cartierele de ţigani din Bozânta Mică...

POLIŢIA ÎN ACŢIUNE – Razie în cartierele de ţigani din Bozânta Mică şi Lăpuşel. Parfumuri şi alcool găsite într-o maşină. Infracţiune la legea gazelor descoperită la Cavnic

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva

Poliţiştii Secţiei nr.1de Poliţie Rurală Groşi, împreună cu poliţiştii posturilor comunale arondate, au organizat şi desfăşurat o acţiune, în două cartiere de pe raza comunei Recea, respectiv în localităţile Bozînta Mică şi Lăpuşel. Scopul acţiunii a fost de reglementare a situaţiei de stare civilă şi de identitate, de depistare a persoanelor care locuiesc fără forme legale şi de îndrumare a acestora pentru a intra în legalitate. În total, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 1.600 lei. Şapte dintre contravenţiile înregistrate au fost la regimul documentelor de identitate. Poliţiştii au identificat şi o infracţiune la legea circulaţiei rutiere, pe raza localităţii Cătălina, unde a fost depistat în trafic un autoturism cu numere provizorii, a căror valabilitate a expirat.

Parfumuri şi băuturi alcoolice destinate comerţului ilegal, descoperite în maşina unui băimărean

În timpul unei acţiuni de rutină de verificare şi supraveghere a traficului rutier pe raza municipiului Baia Mare, ieri, 24.01.2012, la ora 18, 50, pe B-dul Traian a fost oprit în trafic un autoturism. Acesta era condus de către Adrian B., de 46 ani, domiciliat în municipiul Baia Mare. În interiorul autoturismului poliţiştii au găsit peste 70 de sticle cu parfumuri de diferite mărci şi 12 sticle cu băuturi alcoolice, bunuri de provenienţă străină destinate comercializării, dar pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.  Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale le legea comerţului iar bunurile pentru care nu a putut prezenta documente justificative, au fost ridicate în vederea confiscării.

Infracţiune la legea gazelor depistată la Cavnic

În data de 24.01.2012, Poliţia Cavnic a fost sesizată de către reprezentanţii E-ON Gaz Distribuţie, Târgu Mureş, despre faptul că, la o unitate cu profil comercial turistic de pe raza localităţii Cavnic, se observă intervenţii asupra mijlocului de măsurare a gazelor naturale. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie însoţit de către specialistul EON Gaz, ocazie cu care s-a confirmat sesizarea, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior de unitatea de distribuţie a gazelor naturale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii unor infracţiuni  la Legea Gazelor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA