Acasă Actualitate Social POLITIA IN ACTIUNE - O femeie a fost prinsa cu 15 saci...

POLITIA IN ACTIUNE – O femeie a fost prinsa cu 15 saci de zahar din Ucraina de politistii din Seini

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Vineri, 06.07.2012, efectivele Biroului de Ordine Publică Baia Mare  au executat de combatere a activităţilor de comerţ ilicit, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Au fost verificaţi11 agenţi economici şi 63 de persoane fizice care efectuau activităţi de comercializare de produse către populaţie. Nouă persoane au fost avertizate verbal iar în cazul a cinci comercianţi s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 lei; s-au confiscat şi bunuri în valoare de 450 lei, precum şi suma de 113 lei provenită din vânzarea acestor produse pentru care nu s-a putut dovedi provenienţa.

Ileana din Ocna Sugatag a fost prinsa cu 750 kg de zahar din Ucraina in Seini 

La Seini poliţiştii au confiscat bunuri de contrabandă. Sâmbătă noaptea,  ora 03,00, o patrulă mixtă, formată dintr-un agent de poliţie şi un agent al poliţiei locale, a oprit pentru control, pe strada Băii din oraşul Seini, un autoturism condus de către o femeie. În autoturism poliţiştii au găsit cantitatea de750 kgde zahăr (15 saci de rafie) de provenienţă Ucraina. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana Ilenei C., de 32 de ani, din Ocna Şugatag.  Din cauză că nu a putut prezenta acte de provenienţă pe marfa din autovehicul, faţă de cea în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 rep., iar cantitatea de zahăr, în valoare 2.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Taximetristii verificati de politistii din Viseu de Sus

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Vişeu de Sus au efectuat vineri, pe raza localităţii Vişeu de Sus, o acţiune privind transportul de persoane în regim de taxi. Poliţiştii au controlat 55 de autovehicule, fiind aplicate în total 18 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 4. 600 lei.  De asemenea, s-au reţinut două certificate de înmatriculare pentru punerea în circulaţie a unor vehicule care nu corespund din punct de vedere tehnic şi un permis de conducere pentru alte nereguli la regimul rutier.

19 soferi amendati la Farcasa si Ulmeni

Efectivele Secţiei 3 de Poliţie Rurală Fărcaşa şi ai formaţiunii rutiere Ulmeni, au executat o acţiune pe linie de circulaţie rutieră în zona de competenţă, vineri 6 iulie. În total au fost sancţionaţi 19 conducători auto care au primit amenzi în cuantum de 4.200 lei. Au fost constatate şi două fapte mai grave, din sfera infracţiunilor, respectiv pentru o conducere cu permisul suspendat şi pentru o alcoolemie peste limita legală. De altfel, la nivelul judeţului s-au înregistrat în acest week-end, în total nouă infracţiuni la codul rutier. Dintre acestea, şase infracţiuni au fost constatate faţă de conducători auto care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice peste limita legală.

Doi tineri din Bocicoiu Mare au fost surprinşi în timp ce furau patru căzi de fontă

Sâmbătă dimineaţa, ora 05, Secţia 6 de Poliţie Rurală Sighetu Marmaţiei a primit o sesizare despre faptul că paznicul primăriei Bocicoiu Mare a surprins, în  curtea  fostului Centru de Plasament pentru Copii din comună, doi hoţi. La faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe suspecţi, Florin T., de 20 de ani şi Adi I., de 20 de ani, ambii din localitatea Bocicoiu Mare. Cei doi transportau cu o căruţă, tractată de un cal, patru căzi din fontă, care fuseseră sustrase din incinta fostului Centru de Plasament pentru Copii, care aparţine Primăriei Bocicoiu Mare. Valoarea prejudiciului cauzat este de 800 lei. În cauză continuă cercetările faţă de cei doi tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA