spot_img
AcasăEvenimentPOLITIA IN ACTIUNE - Lemn furat la Borsa, actiuni pe comertul ilicit...

POLITIA IN ACTIUNE – Lemn furat la Borsa, actiuni pe comertul ilicit la Rozavlea, captura de tigari la Ulmeni

DISTRIBUIȚI

Efectivele Poliţiei Oraşului Borşa, împreună cu reprezentanţi ai Secţiei de Jandarmi Vişeu de Sus – Borşa, au efectuat ieri o acţiune de prevenire a delictelor silvice. Oamenii legii şi-au derulat acţiunea în cursul nopţii, împreună cu specialişti în silvicultură, în bazinul împădurit administrat de Ocolul Silvic Borşa. Pe strada Izvorului din Borşa, poliţiştii au identificat un autovehicul condus de către Viorel S., de 44 ani, din Moisei, care transporta cantitatea de 17 mc lemn – lucru, fără a putea prezenta documente legale de provenienţă pentru materialul lemnos. În conformitate cu Legea 171/2010, fapta lui constituie o contravenţie pentru care cel în cauză a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 5.000 lei. De asemenea,  materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

Acţiune de prevenire a comerţului ilegal pe raza comunei Bogdan Vodă

Marţi, 03 aprilie, Secţia 2 de Poliţie Rurală Bogdan Vodă şi Poliţia Dragomireşti au organizat o acţiune privind prevenirea comercializării de produse contrafăcute/falsificate şi a comerţului ilicit cu ţigarete în zona târgului  care se desfăşoară în localitatea Rozavlea. Poliţiştii au constatat în total 12 contravenţii pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 2.000 de lei. Şapte dintre amenzi fost aplicate în conformitate cu Legea 12/1990 republicată, pentru acte de comerţ neconforme iar restul pentru nereguli la legea circulaţiei rutiere, constatate pe DJ 186, în apropiere de locul unde se desfăşoară târgul.

12.000 de ţigarete din Ucraina depistate de către poliţişti

Poliţia Ulmeni şi Secţia 3 de Poliţie Rurală Fărcaşa, au efectuat ieri o acţiune pe linia respectării Legii comerţului. În cadrul acestei acţiuni a fost oprit pentru control în trafic un autoturism, condus de către Augustin F-H., de 24 ani, din Baia Mare iar pe scaunul din dreapta-faţă se afla Alin M., de 24 ani, din Baia Mare. În autoturism s-a găsit cantitatea de 12.000 ţigarete de provenienţă Ucraina, în valoare de 4.800 lei. În prezent, faţă de cei doi suspecţi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea de produse accizabile supuse marcării, peste limita a 10.000 ţigarete şi contrabandă cu ţigări.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA