spot_img
AcasăActualitateSocialPOLITIA IN ACTIUNE - In Borsa au fost retinute doua certificate de...

POLITIA IN ACTIUNE – In Borsa au fost retinute doua certificate de inmatriculare pentru ca vehiculele nu erau echipate cu anvelope de iarna

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Oraşului Borşa au organizat o acţiune ieri după amiază, pe principalele artere de circulaţie din raza de competenţă, având ca scop verificarea în trafic a valabilităţii stării tehnice a autovehiculelor şi a dotării acestora cu anvelope de iarnă. Au trecut prin controlul poliţiştilor 52 de autovehicule. În total, poliţiştii au constatat 20 de contravenţii, pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de 4.200 lei.  Au mai fost reţinute şi două certificate de înmatriculare din care unul pentru lipsa echipării autovehiculului cu anvelope de iarnă.

Şi la Bogdan Vodă, poliţiştii secţiei rurale din zonă, împreună cu cei de la formaţiunea rutieră Dragomireşti au executat o acţiune atât în târgul organizat săptămânal în localitatea Bogdan Vodă cât şi pe drumul judeţean 186, în apropierea locului unde se desfăşoară târgul. Poliţiştii au vizat legalitatea actelor de comerţ efectuate, documentele de provenienţă a mărfurilor supuse vânzării dar şi modul în care se desfăşoară traficul rutier în regiune. Au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, dintre care trei la legea 12/1990, privind regimul comerţului. Valoare amenzilor este de 1.000 lei.

Un eveniment rutier cu victimă in Baia Mare

În data de 13.02.2012, ora 20,30, Andrei V., de 21 ani, din Tg.Lăpuş, conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare, dinspre localitatea Groşi. La intersecţia cu strada Codrului, tânărul conducător auto nu a adaptat viteza când a efectuat curba la stânga, în condiţiile unui drum acoperit cu zăpadă. Autoturismul a derapat şi a pătruns pe contasens unde a  intrat în coliziune cu o Dacia, condusă regulamentar de către Vasile M., din localitatea Groşi. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoara a lui Ştefan F., de 34 ani, din Groşi, pasager pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului marca Dacia. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Ieri, ora 15, 25 poliţiştii de la secţia rurală Şomcuta Mare au oprit  în trafic un autoturism marca Mercedes Sprinter, care circula pe D.J. 182 B prin localitatea Remetea Chioarului. La volanul autoturismului se afla Cosmin H.,  de 23 ani, din Baia Mare. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că autoturismul avea aplicate plăcuţe cu numere de înamtriculare care fuseseră atribuite unui alt autovehicul. În cauză continuă cercetările faţă de suspect, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numar fals de înmatriculare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA