AcasăEvenimentPOLIŢIA ÎN ACŢIUNE - Doi tineri prinşi de poliţişti după ce au...

POLIŢIA ÎN ACŢIUNE – Doi tineri prinşi de poliţişti după ce au furat din casele oamenilor. La Vişeu de Sus, un bărbat a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că a tăiat lemne ilegal

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat suspectul unui furt din locuinţă comis în cursul lunii noiembrie anul trecut. Acesta este Giulian N., de 18 ani, din Baia Mare. Cel în cauză are antecedente penale şi va fi cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, a mai fost identificat suspectul unei spargeri din locuinţă comis la începutul lunii ianuarie în dauna unei familii de băimăreni. Suspectul este Ionuţ M., de 19 ani, tot din Baia Mare. Cel în cauză este deja încarcerat, în penitenciarul Gherla, pentru alte fapte de natură penală.

Şi la Cavnic, după câteva luni de cercetări, a fost identificat suspectul unei spargeri din locuinţă, comis în luna martie anul trecut. Suspectul de furt este un minor de 16 ani, tot din Cavnic, aflat în abandon şcolar şi fără antecedente penale. Prejudiciul, constând în bunuri de în valoare de aproximativ 700 lei nu a fost recuperat. Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii furt calificat.

Fiindcă transporta ilegal lemne, un bărbat din Ruscova a primit o amendă mult mai mare decât lemnul transportat

Continuă acţiunile de prevenire a săvârşirii faptelor penale la regimul silvic. În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 4 Poliţia Rurală Vişeu de Sus l-au depistat pe raza localităţii Ruscova, în trafic pe Vasile S., de 57 de ani, din aceeaşi localitate. Acesta transporta pe DJ 187, cu o căruţă trasă de cai, cantitatea de circa 2 mc lemn de foc de esenţă fag, pentru care nu avea documente de însoţire a mărfii. Lemnul a fost confiscat  iar cel în cauză s-a ales cu o amendă mult mai mare decât valoarea lemnului transportat ilegal. În conformitate cu articolul 19 din Legea 170/2010, privind regimul silvic, cel în cauză a primit o sancţiune contravenţională în cuantum de  5.000 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA