spot_img
AcasăActualitatePOLIȚIA ÎN ACȚIUNE - Doi hoți de lemne din Coroieni, prinși de...

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE – Doi hoți de lemne din Coroieni, prinși de oamenii legii

spot_img

DISTRIBUIȚI

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE  Ieri, 29 octombrie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au oprit pentru verificări două vehicule care transportau material lemnos pe raza localităţii Coroieni.

Astfel, a fost depistat un bărbat de 60 de ani care transporta 2 mc de lemn de esenţă fag şi un bărbat de 59 de ani care transporta 1.5 mc lemn de esenţă fag. Întrucât niciunul dintre aceştia nu au putut prezenta documentele legale de provenienţă, fiecare a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5 000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010, iar lemnul a fost ridicat şi predat în custodie Ocolului Silvic Târgu Lăpuş.

De asemenea, tot în cadrul activităţilor de ieri poliţiştii au ridicat şi predat în custodie Ocolului Silvic Târgu Lăpuş peste 5 mc material lemnos găsit abandonat pe marginea drumului public ce face legătura între localitatea Drăghia şi locul numit Râpa Panti. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei lemnului, urmând ca în funcţie de cele constatate să dispună măsuri legale.

Poliţiştii vor continua acţiunile de acest gen, atât pe drumurile publice, pentru prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos, cât şi în zonele forestiere, pentru combaterea tăierilor ilegale de material lemnos.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA