spot_img
AcasăActualitateSocialPOLITIA IN ACTIUNE - Combaterea comertului ilicit la Sarasau si Tautii Magheraus....

POLITIA IN ACTIUNE – Combaterea comertului ilicit la Sarasau si Tautii Magheraus. Actiune silvica la Poienile de Sub Munte

DISTRIBUIȚI

SARASAU

În 05 februarie 2013 între orele 10.00-14.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au efectuat un control pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit în Piaţa Agroalimentară din Rona de Sus precum şi la magazinele adiacente. Au fost verificate 18 persoane şi 5 societăţi comerciale iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3825 lei.

TAUTII MAGHERAUS

Şi la Tăuţii Măgherăuş poliţiştii au desfăşurat activităţi complexe atât preventive cât şi de combatere a faptelor ilicite în scopul creşterii gradului de siguranţă al cetăţenilor. Acţiunea a avut loc între orele 12.00-18.00 şi s-a desfăşurat pe mai multe paliere: agenţii de siguranţă publică au avut întâlniri cu cetăţenii din cele 13 cartiere rezidenţiale noi şi le-au distribuit acestora materiale preventive iar la liceul Traian Vuia din localitate a fost marcată Ziua Siguranţei pe Internet. S-au efectuat şi verificări în trafic şi de asemenea verificări privind legalitatea actelor de comerţ desfăşurate de agenţii economici. În urma controalelor au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1850 lei.

POIENILE DE SUB MUNTE

Şi la Poienile de sub Munte, între orele 08.00-16.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina împreună cu angajaţi ai Ocolului Silvic Poieni au desfăşurat activităţi în baza Planului de acţiune comun Scutul Pădurii. În fondul forestier naţional administrat de Ocolul Silvic, în locul numit „Cvasniţa” de pe raza localităţii Poienile de sub Munte, a fost găsită abandonată, cantitatea de 50,1 mc lemn de esenţă răşinoase, în valoare de 9.800 lei, provenită ca urmare a tăierilor ilegale. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Poienile de sub Munte. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA