spot_img
AcasăEvenimentPOLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Amenzi în valoare de 260.000 lei și 35 de...

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Amenzi în valoare de 260.000 lei și 35 de permise auto reținute

DISTRIBUIȚI

În perioada 02 – 07 decembrie a.c., poliţiştii maramureşeni au constatat 54 de infracţiuni şi au aplicat 860 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 260.000 de lei. Activităţile s-au desfăşurat în conformitate cu Planul Naţional de Acţiune ,,Sărbători de Iarnă în Siguranţă!” care urmăreşte protejarea intereselor comerciale ale cetăţenilor şi menţinerea siguranţei publice.

În acest interval de timp, poliţiştii au continuat acţiunile pentru menţinerea siguranţei cetăţenilor şi au intervenit atunci când ordinea şi liniştea publică au fost încălcate sau au fost comise infracţiuni. Astfel, poliţiştii au constatat 54 de infracţiuni, cele mai multe fiind de natură judiciară şi la regimul rutier.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 860 de sancţiuni contravenţionale, 650 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată, au fost indisponibilizate bunuri estimate la valoarea de 14.000 de lei.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 35 permise de conducere, din care 10 pentru alcool şi au retras 21 de certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 260.118 lei.

Exemplu

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune în colaborare cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureş. Activităţile au avut ca scop prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale, protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi respectarea normelor în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor şi a normelor în domeniul muncii.

Au fost verificate patru societăţi comerciale şi au fost constatate două infracţiuni la Legea 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au întocmit două dosare penale şi au indisponibilizat două laptopuri.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA