AcasăActualitateSocialPOLITIA IN ACTIUNE - Acţiuni efectuate de poliţişti pe raza judeţului Maramureş

POLITIA IN ACTIUNE – Acţiuni efectuate de poliţişti pe raza judeţului Maramureş

DISTRIBUIȚI

Acţiune pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul importului, producerii şi comercializării ţigaretelor, alcoolului, a băuturi alcoolice, achiziţiilor intracomunitare şi a transportului ilegal de mărfuri.

În perioada 04 – 05 octombrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramureş şi Satu Mare, în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Seini şi de la Serviciul Rutier, au desfăşurat mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul importului, producerii şi comercializării ţigaretelor, alcoolului, a băuturi alcoolice, achiziţiilor intracomunitare şi a transportului ilegal de mărfuri. În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate şase infracţiuni ( una de contrabandă, două la legea dreptului de autor şi conexe, două de contrafacere şi una de evaziune fiscală şi contrabandă). Au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în cuantum de 33.500 lei. De asemenea, a fost dispusă măsura confiscării de produse industriale în valoare totală de 13.636 lei, a cantităţii de 1.800 ţigarete de contrabandă în valoare de 765 lei, precum şi diferite sume de bani în valoare totală de 1.200 lei.

Opt dosare penale pentru soferi in Maramures

În perioada 05-07 octombrie, poliţiştii formaţiunilor rutiere de pe raza judeţului Maramureş au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea încălcării normelor rutiere. Echipajele de poliţie au efectuat controale în trafic pe mai multe artere de circulaţie din judeţ. Poliţiştii au înregistrat în cele trei zile de week-end opt infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere: la Sighetu Marmaţiei, Seini, Borşa, Baia Sprie, Groşi, Băseşti, Mireşu Mare şi Fărcaşa. Şase din cele opt fapte penale înregistrate de către poliţişti sunt pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, iar celelalte două fapte, pentru conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA