spot_img
AcasăActualitateSocialPOLITIA IN ACTIUNE - 24 de soferi au fost depistati intre Dragomiresti...

POLITIA IN ACTIUNE – 24 de soferi au fost depistati intre Dragomiresti si Rozavlea circuland cu viteza peste cea legala. Accident rutier la Calinesti

DISTRIBUIȚI

Poliţia oraşului Dragomireşti a organizat şi executat o acţiune  pe  D.J.186 (Dragomireşti – Rozavlea) şi pe D.J.186 C(Ieud). Poliţiştii au vizat modul în care se respectă regimul legal de viteză. Aparatele radar ale auto-specializatelor de poliţie au înregistrat în total 24 de autoturisme care au depăşit limita legală de viteză admisă pe raza localităţilor. Valoarea amenzilor aplicate este de 3.400 lei.

Şi Secţia 6 de Poliţie Rurală Sighet a organizat şi efectuat ieri o acţiune de control şi supraveghere a traficului rutier pe D.N.19, mai precis pe raza localităţilor Remeţi, Sarasău şi pe cealaltă arteră, D.N. 18 – Vadu Izei şi Rona de Sus. Au fost verificate circa 60 de autovehicule iar în 22 de cazuri s-au constatat nereguli la regimul circulaţiei. Cuantumul amenzilor aplicate se ridică la 3. 400 lei.

Ieri, pe raza judeţului Maramureş s-au înregistrat două infracţiuni rutiere,la Baia Mareşi Vişeu de Sus (conducere sub influenţa băuturilor alcoolice). In Baia Mare, ieri, în jurul orei 10,00,  poliţiştii au identificat în trafic un autoturism cu numere de Anglia. La volanul acestuia se afla Dafin V., de 39 de ani, din Baia Mare. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare s-a constatat faptul că permisul conducătorului auto era anulat. Autoturismul, la volanul căruia se afla şoferul băimărean, nu avea dreptul de a circula pe drumurile publice din România, deoarece nu avea efectuată nici inspecţia tehnică periodică şi nici asigurarea de răspundere civilă obligatorie. Cel în cauză va fi cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

Eveniment rutier uşor

Ioan A., de 47 ani, din Baia Mare, conducea un autoturism pe D.J. 185 din direcţia Călineşti înspre Bârsana. Prin localitatea Văleni, în dreptul unui imobil conducătorul auto s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unui alt autoturism, condus de către Ioan N., de 46 ani, din Călineşti, sat Văleni.  Acesta din urmă era deja angajat  regulamentar în efectuarea virajului spre stânga, pentru a intra în curtea imobilului în care locuieşte. Cele două autovehicule au intrat în coliziune. În urma impactului a fost rănit uşor  Ioan N., care nu a rămas internat la spitalul unde a fost transportat pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul alcotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA