AcasăActualitate112POLIŢIA DIN BAIA MARE ÎN ALERTĂ - O mamă şi copilul de...

POLIŢIA DIN BAIA MARE ÎN ALERTĂ – O mamă şi copilul de cinci ani, dispăruţi fără urmă. Tatăl a sesizat poliţia

DISTRIBUIȚI

POLIŢIA DIN BAIA MARE ÎN ALERTĂ Poliția a fost sesizată la 112 de un bărbat din Baia Mare despre faptul că soția lui și copilul în vârstă de 5 ani au dispărut fără urmă.

Polițiștii au început cercetările pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Surse din rândul anchetatorilor au precizat faptul că de la momentul sesizării și până în prezent s-au făcut progrese semnificative în acest caz, însă femeia și copilul nu au fost gășiți încă.

Aceleași surse au precizat în exclusivitate pentru vasiledale.ro că femeia și copilul de 5 ani au fost înregistrați de camerele de supraveghere din mall-ul băimărean.

Cei doi au intrat în parcarea mall-ului, femeia conducând un autoturism. Apoi a dus copilul la locul de joacă, iar ea s-a întors la autoturism și a plecat.

După o perioadă femeia a revenit, dar fără autoturism. A mers la locul de joacă de unde și-a luat copilul și a ieșit din mall. Din acel moment nimeni nu mai știe nimic despre cei doi.

Anchetatorii au verificat locul de joacă, mai arată vasilesale.ro. Acolo aceștia au găsit telefonul femeii și niște chei. În urma verificării telefonului s-a constatat că toate datele din acesta fuseseră șterse.

Anchetatorii au ridicat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mall pentru a le analiză. Din păcate acestea nu vor fi date încă publicității.

Informațiile au fost confirmate și de reprezentanții IPJ Maramureș. Ei au spus doar că la poliție a fost făcută o sesizare despre dispariția unei femei și a unui copil și că în acest moment se efectuează cercetări.

sursa info Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA