AcasăEvenimentPOLITIA BORSA: Un barbat a fost incatusat de politie pentru sfidare. O...

POLITIA BORSA: Un barbat a fost incatusat de politie pentru sfidare. O motocicleta furata din Spania gasita de politisti

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Bărbat din Borşa cercetat pentru sfidarea organelor judiciare

În ziua de 01 martie, la ora 11.38, poliţia a fost sesizată că doi bărbaţi fac scandal în incinta unei instituţii publice din Vişeu de Sus. Echipajul mixt de siguranţă publică ce s-a deplasat la faţa locului le-a cerut celor doi să înceteze scandalul şi să se legitimeze. Întrucât bărbaţii nu s-au conformat, ci mai mult, unul dintre ei a adresat expresii jignitoare şi injurii echipajului de siguranţă publică, au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul poliţiei. Acolo au fost identificaţi iar Gheorghe R. de 43 de ani din Borşa a fost sancţionat contravenţional în timp ce faţă de Gavrilă R. se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de sfidarea organelor judiciare.

Motocicletă furată din Spania identificată la Borşa

Ieri, la ora 15.29, pe DN 18, strada Victoriei din Borşa, poliţiştii Formaţiunii Rutiere împreună cu cei de la Serviciul Rutier Maramureş au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unei motociclete. Conducătorul acesteia nu a oprit iar poliţiştii au trecut la urmărirea ei până pe strada Poduri unde a fost găsită abandonată. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că vehiculul era dat în urmărire de autorităţile spaniole. Poliţiştii au indisponibilizat motocicleta şi continuă cercetările pentru identificarea suspectului.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA