spot_img
AcasăActualitateSocialPOLITIA: 20 de permise de conducere auto suspendate şi amenzi în valoare...

POLITIA: 20 de permise de conducere auto suspendate şi amenzi în valoare de peste 30.000 lei

DISTRIBUIȚI

20 de permise de conducere auto suspendate şi amenzi în valoare de peste 30000 lei în urma acţiunilor desfăşurate de poliţişti în acest  weekend

În intervalul 07-09 iunie 2013 poliţiştii maramureşeni au desfăşurat mai multe acţiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice şi de verificare a respectării legilor, pe raza judeţului.

Pentru combaterea comerţului ilicit  cu ţigarete în pieţele agroalimentare şi în societăţile comerciale de pe raza municipiului Baia Mare, poliţiştii Biroului de Ordine Publică şi ai Serviciului de Investigare a Fraudelor au verificat zece societăţi comerciale şi 18 persoane fizice, iar pentru abaterile constatate au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale în valoare de 4000 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 640 lei şi suma de 632 lei în numerar.

Tot pe raza municipiului Baia Mare s-au executat acţiuni şi pentru combaterea prostituţiei şi cerşetoriei. 32 de persoane au fost sancţionate contravenţional, şase dintre ele pentru practicarea cerşetoriei şi 26 pentru practicarea prostituţiei. Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 13600 lei.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere s-a acţionat pe DJ 186 pe raza localităţilor Dragomireşti, Bogdan Vodă, Şieu şi Ieud, precum şi pe DJ 193 E Asuaju de Sus şi DJ 108/P Oarţa de Jos – Bicaz. Poliţiştii au verificat 59 de autovehicule, au legitimat 97 de persoane şi au aplicat 26 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei pe drumurile publice în valoare de  5075 lei. În perioada 07 – 09 iunie 2013, au fost reţinute în vederea suspendării 20 permise de conducere auto, din care 11 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii de la Poliţia OraşuluiBaia Sprie şi cei de la Postulde Poliţie Comunal Şişeşti, împreună cu angajaţi ai Registrului Auto Maramureş, au acţionat pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor aflate în trafic, vineri între orele 11,00 – 14,00. În urma acţiunii au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2700 lei şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Tot în acest weekend s-a acţionat şi în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători pentru prevenirea şi combaterea călătoriilor frauduloase, pentru prevenirea şi combaterea traficului de ţigări şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Poliţiştii Biroului Transporturi au verificat 12 trenuri de persoane şi au depistat 96 de călători frauduloşi. Totodată s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 6750 lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA