AcasăActualitateSocialPOIENILE IZEI - ACCIDENT GRAV - Un scuterist a acrosat o masina...

POIENILE IZEI – ACCIDENT GRAV – Un scuterist a acrosat o masina ce era condusa de o femeie ce nu poseda permis auto

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Sâmbătă seara târziu, ora 23, 40, poliţia a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier pe drumul judeţean 171 D, prin localitatea Poienile Izei. Petru P., de 44 de ani, din Poienile Izei, posesor al atestatului de absolvirea unui curs de legislaţie rutieră, conducea un moped, înregistrat, pe DJ 171D prin localitatea de domiciliu, spre Glod-Slătioara. Pe o porţiune de drum în aliniament şi rampă, conducătorul mopedului s-a angajat în depăşirea unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, condus în aceeaşi direcţie de către Maria D., de 33 ani, din Poienile Izei, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă la efectuarea depăşirii, conducătorul mopedului a acroşat autoturismul, dezechilibrându-se şi căzând pe carosabil, condiţii în care s-a accidentat grav.

În urma accidentului, conducătorul mopedului şi conducătoarea auto au ajuns la o înţelegere, conform căreia să ascundă cele întâmplate, fapt pentru care autorităţile au aflat de accident abia când partea vătămată a ajuns la spital.

Astfel, în cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumul public fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA