AcasăNews AlertPOFTIŢI LA TEATRU! - Programul spectacolelor Teatrului Municipal din perioada 21-27 aprilie

POFTIŢI LA TEATRU! – Programul spectacolelor Teatrului Municipal din perioada 21-27 aprilie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 21 aprilie, de la orele 10.00 și 11.30, copiii, părinții și bunicii sunt invitaţi să urmărească, pe scena Teatrului de Păpuși din str Dacia nr 3, ISPRĂVILE LUI PĂCALĂ, o poveste veselă, animată şi muzicală, plină de pilde şi învăţături spuse cu haz de scriitorul Petre Dulfu.

Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 19.00, sunteți invitați la cea mai recentă premieră a teatrului, spectacolul ”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban.

Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi.

Duminică, 22 aprilie, de la ora 19.00, la sala studio, vă invităm la spectacolul
”ȘI MÂINE E O ZI”, de Franz Xaver Kroetz, un tulburător recital actoricesc al doamnei Aurora Prodan, un spectacol care ne vorbește despre singurătate, dar și despre speranță.

Marți, 24 aprilie, de la ora 19.00, veți fi puși față în față cu protagoniștii spectacolului CASA DE PE GRANIȚĂ, după Slawomir Mrozek, regia Marcel Țop, într-un interior tipic maramureșean, cu o anexă în care funcționează o horincie, unde își duce viața o familie de țărani.

Trasarea graniței prin mijlocul casei perturbă universul casnic. Limita este frontiera în fața căreia personajele sunt puse să acționeze.

Miercuri, 25 aprilie, de la ora 19.00, la sala studio, Andrei Dinu și Andrei Stan vă invită la spectacolul ”PLEX”, pe texte de Eric Bogosian, în care vă veți întâlni cu tot felul de personaje ce vor să pară trendy, extrem de degajate, foarte puţin atente la reguli sau coduri. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!).

 

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00. Sâmbătă: 12.00 – 13.00
Email: rezervari@teatrulbm.ro

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Informaţii furnizate de Alina Rad, Departament Proiecte Culturale, Marketing și Imagine

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA