AcasăNews AlertPOFTIŢI LA SPECTACOL! - Programul Teatrului Municipal Baia Mare din perioada 28...

POFTIŢI LA SPECTACOL! – Programul Teatrului Municipal Baia Mare din perioada 28 aprilie – 4 mai

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 10.00 și de la ora 11.30, așteptăm copiii, părinții și bunicii să urmărească pe scena Teatrului de Păpuși din str Dacia nr 3, spectacolul MUZICANȚII DIN BREMEN, după Frații Grimm, regia Ciprian Huțanu. Un măgar, un câine, o pisică și un cocoș, pleacă de acasă în căutarea unei vieți mai bune.

Sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Studio, se joacă spectacolul ”URSUL”, după A. P. Cehov, regia Doru Fârte.

Veți descoperi viața văduvei Elena Nicolaevna Popova, care și-a iubit foarte mult soțul, dar care trăiește retrasă și adânc atașată de amintirea acestuia.

Servitorul ei credincios, Luka, încearcă în fel și chip să o readucă la „viață”, dar, aparent, fără nicio speranță. Asta, până când apare tânărul moșier Smirnov.

Duminică, 29 aprilie și Joi, 3 mai, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul ”DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri.

Tinerii absolvenți, care și-au dat ultimul examen înaintea încheierii studiilor liceale, vin într-o vizită neașteptată acasă la profesoara lor.

Nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.

Vineri, 4 mai, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei (spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!).

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00
Email: rezervari@teatrulbm.ro

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA