AcasăActualitatePoliticPNL: Stolojan, un securist al regimului Băsescu, o hologramă a politicii

PNL: Stolojan, un securist al regimului Băsescu, o hologramă a politicii

DISTRIBUIȚI

PNL susţine că europarlamentarul Theodor Stolojan, care a criticat duminică alegerea lui Crin Antonescu de a candida într-un colegiu din Teleorman, este „un securist al regimului Băsescu, care n-a fost niciodată validat de electorat prin vreun vot uninominal şi ales direct în vreo funcţie publică”.
„În 20 de ani de când activează pe scena politică românească, Theodor Stolojan, un securist al regimului Băsescu, n-a fost niciodată validat de electorat prin vreun vot uninominal şi ales direct în vreo funcţie publică”, se spune într-un comunicat al PNL.

Stolojan „a abandonat bătălii politice importante, cum ar fi cea pentru preşedinţie, şi nu şi-a asumat responsabilităţi publice, renunţând la mandatul de premier care îi fusese încredinţat”.
PNL mai susţine despre Stolojan, fost preşedinte al partidului, că „faptele (…) şi prestaţia sa publică ne arată că acesta n-a fost niciodată altceva decât o hologramă a politicii româneşti, utilizată din când în când de cei care îl controlează şi cu care are relaţii mai vechi, dinainte de 1989, dar a cărui vreme în politica românească a trecut”.

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan susţine că preşedintele PNL Crin Antonescu a optat să candideze într-un colegiu din judeţul Teleorman pentru a evita o experienţa urâtă pe care a avut-o la alegerile anterioare, când şi-a câştigat mandatul de senator prin redistribuire.

„Domnul Antonescu a ales să se ducă sub umbrela domnului Dragnea. Eu, care ştiu mai multe despre domnul Antonescu decât cetăţenii României, vă pot spune că dânsul a candidat până acum, de fiecare dată, în alt colegiu, sau în altă circumscripţie electorală, deoarece aşa cum se comportă în Parlament, prin absenţă, la fel se comportă în circumscripţia electorală unde este ales”, a declarat Stolojan, duminică, într-o conferinţă de presă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA