spot_img
AcasăNews AlertPNL, DEDICAT OAMENILOR - Dr. Viorica Cherecheș, locul I pe lista de...

PNL, DEDICAT OAMENILOR – Dr. Viorica Cherecheș, locul I pe lista de parlamentari

DISTRIBUIȚI

PNL, DEDICAT OAMENILOR Partidul Național Liberal este prima organizație politică din județ care și-a depus lista de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

PNL, DEDICAT OAMENILOR Însoțiţi de reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare, dar și membrii importanți de partid, candidații s-au prezentat duminică, după Sfânta Liturghie, la Biroul Electoral Județean.

Listele de candidați ale Partidului Național Liberal Maramureș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie conțin personalități ale județului, oameni care au un cuvânt de spus în diferitele medii socio-profesionale în care activează.

„Am reușit să depunem la Biroul Electoral Județean și dosarul de candidaturi în așa fel încât să demonstrăm că suntem primii și la depunere, dar și primii în data de 11 decembrie când se vor număra voturile.

În calitate de lider al PNL Maramureș, vreau să vă asigur că prima mea grijă a fost să venim cu o garnitură nouă de parlamentari, oameni din mai multe medii socio-profesionale, oameni cu bună reputație și serioși și neapărat viitori parlamentari care să fie dedicați oamenilor. Cred că nu este pe lume un lucru mai sublim pentru un politician decât acela de a se afla cu adevărat zi și noapte în slujba celor mulți”, a declarat liderul PNL Maramureș, Mircea Dolha, și candidat la Senat.

viorica-chereches-mircea-dolhaCandidat pe listele PNL Maramureș pentru un post de deputat, Viorica Cherecheș, a arătat că își dorește să ducă în Parlament problemele cu care se confruntă maramureșenii și să găsească soluții viabile pentru rezolvarea lor.

„Alături de soțul meu, personalitate a silviculturii românești, care a plecat dintre noi acum 15 ani, alături de fiul meu, economist al Universității Economice din Viena, un om care până la 38 de ani a avut un mandat de deputat și două de primar și care astăzi este într-o situație delicată, care va urma cursul instanțelor din România și Europa, și care azi nu îşi mai dorește nicio implicare în zona politică, vreau să fiu un om analizat prin prisma profesiei mele, pentru modul exemplar prin care m-am luptat pentru familia mea, pentru dragostea cu care am oferit sănătate oamenilor.

Am trăit ca orice român evoluția politică din România, am simțit ca medic, ca director de spital, ca soție, ca mamă derapajele inumane și incorecte din politica românească.

Am decis, de dragul băimărenilor și maramureșenilor, de dragul românilor, de dragul colegilor mei, de dragul intelectualilor sau al oamenilor simpli și tăcuți, ca, după o viață de muncă, să-mi asum acest pas, un pas care mi-aș dori să fie un impuls pentru oamenii serioși ai acestei țări, oameni desăvârșiți în profesiile lor, să nu lase țara pe mâna oricui, să-și ridice cu curaj privirea și să-și spună cuvântul.

Nu am activat politic până acum, dar, venind dintr-o familie de vechi liberali, cred că soluțiile pozitive pot fi oferite oamenilor de dreapta românească, în respect față de toți ceilalți actori din mediu politic. Cred în echilibru și în respect”, a spus Viorica Cherecheș, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare și candidat la Camera Deputaților.

Credit foto: Mezok Dan

Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA