AcasăEvenimentSportPloaia n-a putut opri CFR-ul! Pe un teren impracticabil, feroviarii au garat...

Ploaia n-a putut opri CFR-ul! Pe un teren impracticabil, feroviarii au garat mai aproape de titlu!

DISTRIBUIȚI

CFR Cluj a câștigat cu 5-0 (3-0) deplasarea la CS Mioveni, desprinzându-se din start. Programat în etapa cu numărul 33, penultima, a Ligii I, meciul a început cu o întârziere de 15 minute, terenul fiind afectat de o ploaie torențială. Meciul a fos în pericol să nu se dispute datorită stării gazonului, care arăta mai degrabă a piscină decât a teren de fotbal. În finalul partidei, Iuliu Mureșan, președintele clubului clujean, a declarat că imaginile cu terenul vor face deliciul privitorilor din întreaga lume, mirându-se că un asemenea stadion a fost omologat și Dacia Mioveni a primit licență. Asta, am continua noi, în vreme ce doi dintre principalii gropari ai fotbalului românesc, Mitică și Nașul, scot de pe hartă două dintre cele mai vechi și mai importante centre de la noi, Timișoara și Craiova. Și numai pentru asta cei doi ar trebui alungați și bătuți cu pietre, nu lăsați să mai conducă fotbalul românesc. Să remarcăm ”apetitul” celor de la Mioveni de a scoate cu targa de pe teren câți mai mulți jucători clujeni. Probabil că au fost plătiți ca să nu primească gol, dar dacă asta n-au reușit, a existat și varianta cu cât mai mulți indisponibili pentru cele două meciuri pe care le mai are de jucat CFR Cluj.
Golurile au fost marcate de Kapetanos (min. 29 și 43), Sougou (min. 30, 67, ultimul din penalty) şi Maftei (min. 61).
CFR s-a desprins rapid, în minutul 29, Kapetanos marcând cu capul de la circa 6 metri, fiind scăpat din marcaj de argeșeni.
La o jumătate de oră după start, Iordache şi Cobrea s-au “invitat” reciproc la o minge, portarul a alunecat, iar Sougou a “furat” mingea şi a trimis-o în plasă
Scorul la pauză a fost stabilit de Kapetanos, care a marcat cu capul din careu, după o centrare din corner.
Celelalte două goluri au fost reușite de Maftei (min. 61), care a înscris cu un şut din interiorul careului, și Sougou, dintr-o lovitură de la 11 metri acordată după un fault dur al lui Voicu asupra lui Nicoară (min. 67), care s-a accidentat și a părăsit terenul.
MIOVENI: Cobrea – Voicu, Stoica (Neaga ’46), Iordache, Baicu – Olteanu – Coşereanu (Ayza ’46), Săndulescu, Naidin (Voiculeţ ’63), Năstăsie – Enache.
Antrenor: Constantin Stancu
CFR: Beto – Nuno Diogo, Maftei, Piccolo, Panin – Rui Pedro, Godemeche, Mureşan, Nicoară (Vranjes ’68) – Sougou (De Zerbi ’72), Kapetanos (Hora ’61).
Antrenor: Ioan Andone
Cartonaşe galbene: Săndulescu ’58, Voicu ’66, Iordache ’72 / Rui Pedro ’48, De Zerbi ’89
Meciul a fost arbitrat de Robert Dumitru, ajutat de Valentin Avram şi Vladimir Urzică. Rezervă, Dragoş Istrate.
Grigore Ciascai

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA