AcasăActualitatePoliticA PLECAT SPERANȚA - Călin Andrei Tuns, trezorier al PSD Maramureș, spune...

A PLECAT SPERANȚA – Călin Andrei Tuns, trezorier al PSD Maramureș, spune adio partidului

DISTRIBUIȚI

A PLECAT SPERANȚA Fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei, Călin Andrei Tuns, un cunoscut om de afaceri, a anunţat miercuri seara pe pagina sa de socializare că şi-a dat demisia din partid.

Călin Andrei Tuns a precizat că prin gestul actualului Guvern de a modifica Codul penal şi legea graţierii nu se mai regăseşte în PSD aşa cum l-a cunoscut. „Nu aşa se guvernează în anul 2017!”, a precizat Călin Andrei Tuns.

Acesta a mai afirmat că premierul Grindeanu, prin comportamentul pe care l-a avut, a jignit numele bunicului său care se regăseşte pe peretele Memorialului Durerii din Sighet. „Închei citându-l pe Ion Raţiu: Voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru ca tu să poţi să nu fii de acord cu mine!” a mai precizat în postarea sa, fostul consilier judeţean al PSD Maramureş, conform Agerpres.

Călin Andrei Tuns a mai amintit că, de-a lungul anilor de activism politic în PSD Maramureş, a cunoscut numeroşi profesori, medici, avocaţi, studenţi, elevi, muncitori, antreprenori, femei şi bărbaţi, iar mulţi dintre aceştia sunt indignaţi de ceea ce s-a întâmplat marţi seară şi noaptea trecută.

Totodata, el isi continua postarea cu un mesaj foarte dur la adresa primului ministru Sorin Grindeanu: „Dragnea, Grindeanu și Iordache nu sunt liderii mei! Prin modul în care au încercat să bage pumnul în gura poporului român mi-au semnat demisia din PSD! Ei! Domnule Grindeanu, nu pot să spun decât că ai făcut ceva pe numele bunicului tău scris pe peretele Memorialului Durerii de la Sighet prin această atitudine!”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA