AcasăActualitateSocialPLATFOMA ȘI EU DONEZ - A fost lansată Reţeaua Donatorilor Benevoli de...

PLATFOMA ȘI EU DONEZ – A fost lansată Reţeaua Donatorilor Benevoli de Sânge

DISTRIBUIȚI

Platforma Şi eu donez a înfiinţat Reţeaua Donatorilor Benevoli de Sânge, ce-și propune să creeze o bază de date a donatorilor din România. Proiectul este promovat împreună cu UNTOLD Festival, iar lansarea a avut loc chiar de Ziua Internaţională a Donatorului de Sânge.

„Și eu donez este – în noua sa formă – Rețeaua Donatorilor de Sânge. Suntem în AppStore și Google Play, magazinele de aplicații Apple și Android, iar în scurtă vreme, ne găsiți în Magazinul Windows. Accesul în rețea se poate face deja din pagina de internet www.sieudonez.ro, Facebook și Twiter.

Comunitatea noastră devine locul în care așezăm față în față cererea și oferta de sânge, prin tehnologie și social media.

După momentul înscrierii în rețea, membrii vor fi anunțați prin newsletter, push sau chiar telefon, dacă este nevoie de ei ca să doneze la centrul din județul lor.

Evoluția tehnologică a proiectului înseamnă inclusiv learning machine, pentru că a doua etapă va permite ca din toamnă, în baza informației acumulate de sistem, serverele să poată să prevadă anumite nevoi de sânge, pe grupe, arii geografice, în perioade delimitate ale anului. Și eu donez este o organizație non-profit, finanțată exclusiv din fonduri private.”

Proiectul Rețeaua donatorilor de sânge Și eu donez a fost prezentat la ICEE Fest, la secțiunea ICEEhealth, de Claudiu Pândaru, managing-partener Și eu donez.

„Ideea mișcării este aceea de a aduna la un loc o comunitate de oameni şi de a-i încuraja să doneze sânge. Secretul este adresarea generaţiei tinere prin Marketing”, a declarat Claudiu Pândaru în cadrul conferinţei ţinute pe scena ICEEhealth din cadrul ICEEfest 2016.

Cum funcţionează Reţeaua Donatorilor de Sânge:

„Întri în aplicația web-based pe adresa reteaua.sieudonez.ro sau descarci aplicația Și eu donez pe telefonul inteligent. Îți faci cont prin email sau Facebook, completezi formularul care are câteva câmpuri- nume, prenume, localitate, județ, data nașterii, grupa de sânge și data ultimei donări- și devii membru.

Formularul de înscriere poate fi accesat de pe orice telefon mobil și de pe desktop pentru că este responsive. Din momentul în care ți-ai făcut cont, poți să primești alertă.

Cu ajutorul secțiunii Centre de transfuzii din meniul aplicației, poți afla și ruta până la locul în care donezi. Sistemul ne va ajuta să trimitem aceste notificări segmentat. Adică dacă ești din Arad, nu vei primi alertă de la Constanța.

De asemenea, dacă în cont menționezi și data ultimei donări, vei primi alertă numai dacă au trecut minimum 3 luni de la ultima donare.

Tehnologia va permite rețelei să învețe în timp să prevadă vârfurile de criză de sânge, pe regiuni, iar această etapă de machine learning va fi funcțională din august”, a mai explicat Claudiu Pândaru.

Sursa: paginademedia.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA