AcasăNews AlertPLÂNGERE PENALĂ - Ziaristul Ciprian Dragoș riscă între o lună și un...

PLÂNGERE PENALĂ – Ziaristul Ciprian Dragoș riscă între o lună și un an de pușcărie sau amendă pentru că a publicat, în formă continuată, informații secrete sau nepublice

DISTRIBUIȚI

Luni, 16 noiembrie, vă anunțam în premieră, în baza unor informații venite pe surse, că primarul municipiului Baia Mare a depus denunțuri penale pe numele jurnaliștilor Romeo Dobocan, Ciprian Dragoș, a administratorilor unui ziar online, dar și împotriva avocatului Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Se pare că aceștia au uzat public de informații sau elemente dintr-un dosar care este într-o fază de cercetare, fapt ce contravine legislației în vigoare.

Prin aceste demersuri, cei amintiți în rândurile de mai sus, urmăresc să influențeze martori sau suspecți implicați în dosar pentru a da declarații împotriva primarului municipiului Baia Mare, respectiv pentru a influența în final parcursul cercetărilor.

Contactat de 2.actualmm.ro, primarul Cătălin Cherecheș nu a vrut să comenteze acest subiect, dar a recunoscut că a depus plângeri penale.

În textul plângerii a fost indicat faptul că un avocat a înlesnit accesul la aceste informații, iar jurnalistul Romeo Dobocan a fost cel care le-a propagat.

Pe măsură ce vom afla noi informații, vom reveni cu amănunte despre acest subiect.

Dovada:

plangere penala

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA