AcasăEvenimentSportPLÂNGERE PENALĂ - Fostul fotbalist Adrian Ilie, acuzat că a furat 1,5...

PLÂNGERE PENALĂ – Fostul fotbalist Adrian Ilie, acuzat că a furat 1,5 milioane de euro

DISTRIBUIȚI

Adrian Ilie este acuzat că și-a escrocat partenerii de afaceri cu un milion și jumătate de euro.

Foștii asociați ai fotbalistului spun că acesta a băgat banii din afacerea cu eoliene în conturile personale cu o rapiditate care i-a uimit și pe ei. Acum îi fac plângere penală și îl acuză de înșelăciune și delapidare.

Adrian Ilie ar fi sustras 1.470.000 de euro, susţin foștii parteneri de afaceri ai fotbalistului care a făcut carieră la Steaua, Galatasaray sau CF Valencia.

„Această sumă a reprezentat un împrumut către trei societăţi în care Adrian Ilie deţinea calitatea de asociat exclusiv cu destinaţia de dezvoltare a unui proiect de energie alternativă. Proiectul nu a mai fost realizat, dar banii din firmă au dispărut. Ajunși la insolvență, partenerii de afaceri ai lui Adrian Ilie au verificat conturile și au văzut cum banii s-au scurs în conturile unor spanioli fără nicio legătură cu proiectul. Iar asta nu a fost tot… Suma de 1.470.000 de euro nu s-a mai regăsit dupa aproape trei luni. De asemenea chiar şi Adrian Ilie, se vede din extrasele de cont, a scos bani zyilnic de la ATM, câte 4.000 de lei”, a declarat Florin Târnovean, avocatul reclamanţilor.

Ceilalți acționari ai firmei îl acuză acum pe Adrian Ilie de fals, îmșelăciune și delapidare și vor să meargă cu acuzațiile și la procuror.

Sursa: rtv.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA