AcasăEvenimentPLAN DIABOLIC - O femeie din Dragomireşti a plănuit în detaliu ca...

PLAN DIABOLIC – O femeie din Dragomireşti a plănuit în detaliu ca amantul să îi omoare soţul. Şapte lovituri de topor în cap

spot_img

DISTRIBUIȚI

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 26.01.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului TURCUŞ GHEORGHE (31 ani) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat, precum şi a inculpatei DUNCA ANUŢA MARIA sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă la omor calificat.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că inculpata Dunca Anuţa Maria era căsătorită cu partea vătămată Gheorghe D. , însă avea o relaţie extraconjugală cu inculpatul Turcuş Gheorghe. În acest context, inculpata l-a determinat pe concubinul ei, inculpatul Turcuş Gheorghe, să suprime viaţa soţului ei, ajutându-l, totodată, la comiterea faptei.

Astfel, urmare unei înţelegeri prealabile, în seara zilei de 30.12.2011, în jurul orei 2320, inculpata Dunca Anuţa Maria a determinat, sub un anume pretext, pe partea vătămată Gheorghe D. (31 ani)  să iasă afară din locuinţă, moment în care a fost atacată de către inculpatul Turcuş Gheorghe care i-a aplicat şapte lovituri cu toporul, în zona capului. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA