AcasăActualitateSocialPLAGIAT – Soția lui Donald Trump a copiat discursul lui Michelle Obama

PLAGIAT – Soția lui Donald Trump a copiat discursul lui Michelle Obama

DISTRIBUIȚI

PLAGIAT  Convenția Republicană | Soția miliardarului Donald Trump, care va fi învestit drept candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, este acuzată de plagiat. Melania Trump a susținut în cadrul Convenției Naționale Republicane un discurs care seamănă izbitor de mult cu cel rostit de Michelle Obama, în 2008, când soțul ei, Barack Obama, era candidatul democrat la alegerile prezidențiale.

“De la o vârstă mică, părinţii mei mi-au insuflat valorile că trebuie să munceşti din greu pentru ceea ce îşi doreşti în viaţă, că legământul tău este cuvântul tău şi că trebuie să faci ceea ce spui şi să îţi ţii promisiunea, că trebuie să tratezi oamenii cu respect”, a spus Melania Trump.

“Barack şi cu mine am fost crescuți cu atât de multe dintre aceleaşi valori: că trebuie să munceşti din greu pentru ceea ce îşi doreşti în viaţă, că legământul tău este cuvântul tău şi că trebuie să faci ceea ce spui, că trebuie să tratezi oamenii cu demnitate şi respect”, a spus Michelle Obama în urmă cu opt ani.

“Aceasta este o lecţie pe care i-o transmit fiului nostru şi trebuie să le oferim aceste lecţii multor generaţii viitoare. Pentru că vrem ca toţi copiii acestei naţiuni să ştie că singura limită pentru realizările tale este puterea viselor tare şi dorinţa ta de a munci pentru ele”, a mai spus soţia omului de afaceri luni seară.

Acest pasaj seamănă izbitor de mult cu discursul Primei Doamne: “Barack şi cu mine ne-am construit viaţa ghidaţi de aceste valori şi le transmitem următoarei generaţii. Pentru că vrem ca atât copiii noştri – şi toţi copiii acestei naţiuni – să ştie că singura limită pentru realizările tale este amploarea viselor tale şi dorinţa de a munci pentru ele”.

Reprezentanții lui Donald Trump nu au răspuns imediat în urma acestor acuzații. Cu toate acestea, Donald Trump și-a lăudat soția, în urma acestui discurs, printr-o postare pe Twitter, scrie Los Angeles Times.

 

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA