AcasăEvenimentPIZZA NAPOLETANA ÎN BAIA MARE - Unul dintre cei mai renumiți pizzaiolo...

PIZZA NAPOLETANA ÎN BAIA MARE – Unul dintre cei mai renumiți pizzaiolo din Italia i-a învățat pe pizzerii de la Rapido tainele adevăratei pizza napoletana

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un pizzaiolo renumit i-a învățat pe pizzerii de la Rapido tainele adevăratei pizza napoletana. Rapido, preocupat constant de a aduce cele mai bune rețete, de a crea cele mai memorabile experiențe clienților săi a reușit și de această dată să surprindă!

Băimărenii care vor să simtă savoarea celei mai bune pizze italiene sunt așteptați sâmbătă 12 și duminică 13 iunie la binecunoscutul Street Food Rapido, în parcul Regina Maria. Quattro Formaggi, Regina Margerita, Praga, Verdure și Marinara sunt vedetele celor două zile de degustare.

Pizzerii Rapido au învățat tainele adevăratei pizze napoletane după un training intensiv cu Luca, un adevărat pizzaiolo napoletan care și-a dedicat ultimii 10 ani ridicării pizzei la rang de artă. Sub îndrumarea lui au aflat ce topping este potrivit pe care pizza, care sunt ingredientele care îți trezesc toate simțurile și cum să facă blatul perfect, echilibrat, și cu o savoare greu de pus în cuvinte.

Și, pentru o experiență napoletană completă Street Food Rapido vă pregătește un concurs începând din 12 iunie. Fiți cu ochii pe pagina lor de facebook (https://www.facebook.com/CiaoRapido) și instagram (https://www.instagram.com/rapidostreetfood/)!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA