AcasăNews AlertPintér Zsolt, președintele UDMR Maramureș și Hollo Iosif, candidatul UDMR pentru primăria...

Pintér Zsolt, președintele UDMR Maramureș și Hollo Iosif, candidatul UDMR pentru primăria Băiuț, au vizitat construcția capelei și au parcurs locațiile cu probleme din localitate, unde trebuie găsite soluții

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vizită de muncă oa președintelui UDMR Maramureș, Pintér Zsolt, în comuna Băiuț.

Acesta a verificat, alături de candidatul UDMR pentru primăria Băiuț, Hollo Iosif, stadiul lucrărilor capelei mortuare care va servi fiecare confesiune din comună.

Una dintre problemele principale cu care se confruntă zona o reprezintă dezastrul ecologic reprezentat de scurgerea apelor de mină în natură. Soluțiile pe termen lung în astfel de cazuri necesită implicarea directă a Guvernului, însă s-a discutat, în cadrul acestei întâlniri, despre modul în care se poate interveni de urgență pentru a stopa, pe cât se poate, efectele negative ale scurgerilor. O altă problema cu care se confruntă localitatea este gestionarea pădurii comunale – și acest aspect va intra în programul candidatului Hollo la primăria Băiuț.

Am vizitat, împreună cu Hollo Iosif, candidatul UDMR pentru primăria Băiuț, capela comunei, principalul proiect al candidatului Hollo. Ne-am uitat, de asemenea, și la zonele care necesită de reparații urgente, clădirile în stare avansată de degradare, pentru a căuta soluții. Am participat, la finalul vizitei, la hramul bisericii romano catolice din Băiuț, săvârșită cu ocazia zilei Milostivirii Divine”, a declarat Pintér Zsolt, președintele UDMR Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA