AcasăEvenimentPINTEA REȚINUTĂ PENTRU 30 DE ZILE - Cum comentează primarul Cătălin Cherecheș...

PINTEA REȚINUTĂ PENTRU 30 DE ZILE – Cum comentează primarul Cătălin Cherecheș situația

spot_img

DISTRIBUIȚI

PINTEA REȚINUTĂ PENTRU 30 DE ZILE Noutăți în cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sănătății și actual manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare. În urmă cu două zile, procurorii DNA au descins în biroul managerului din spital, după un presupus flagrant. Mai exact, Sorina Pintea ar fi luat ca mită o sumă de 120 de mii de lei. Potrivit procurorilor, această sumă reprezenta ultima tranșă din suma totală de bani pe care reprezentantul unei firme i-ar fi dat-o Sorinei Pintea, în schimbul câștigării unei licitații pentru construirea unei săli de operație în cadrul spitalului.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare a comentat ieri, în cadrul unei emisiuni difuzate la postul de televiziune RomâniaTV, situația Sorinei Pintea.

Eu cred în prezumția de nevinovăție și cred, în altă ordine de idei, în instituțiile statului român. Cred că au învățat să nu mai genereze abuzuri ca-n cazul meu. Chiar dacă am fost în cele mai ordinare pușcării din România, sunt primarul mun. Baia Mare si tot ce mi s-a pus în cârcă a fost neadevărat. Dar asta e viața politică în România, mai treci și prin Guvern, și prin Parlament… și prin pușcării”, a afirmat Cătălin Cherecheș, la România TV, potrivit EVZ.ro.

În urma descinderii de la Baia Mare a procurorilor DNA, Sorina Pintea a fost condusă la București pentru audieri. La scurt timp, pe numele fostului ministru a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore. Ieri-seară, Pintea a fost prezentată în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a decis arestarea acesteia pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței nu este definitivă, aceasta putând fi atacată prin apel.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA