AcasăEvenimentPietele agroalimentare luate la puricat de inspectorii Directiei pentru Siguranta Alimentelor. 50...

Pietele agroalimentare luate la puricat de inspectorii Directiei pentru Siguranta Alimentelor. 50 kg de branza confiscate (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

In aceasta dimineata reprezentantii Directiei pentru Siguranta Alimentelor Maramures au verificat toate pietele agroalimentare din municipiul Baia Mare. Acestia au verificat modul de pastrare a produselor din lapte. Aceste controale vin in contextul in care in ultima saptamana peste o suta de persoane au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase cu toxiinfectie alimentara, cauzate probabil de consum de branza sau cas la anumite petreceri. Inspectorii au confiscat peste 50 kg de branza de la mai multi comercianti. Totodata s-au luat probe in incercarea de a identifica sursa toxiinfectiilor alimentare din ultima saptamana din Baia Mare.

„Au fost c ontrolate conditiile igienice de pastrare, de etichetare, existent documentelor prevazute de legislatie. Am constatat incalcari ale normelor sanitar-veterinare, respectiv depozitare in conditii necorespunzatoare, la temeperatura ambientala care vedeti este foarte mare astazi, in jur de 30 de grade.

Am constatat conditii necorespunzatoare de etichetare. Am confiscate, am sechestrat si retras de la comercializare aproximativ 50 kg de produse lactate” a declarat dr. Radu Leahovici DVSA Maramures

CITESTE AICI CUM AU AJUNS 45 DE PERSOANE LA SPITAL

VEZI AICI CUM 23 ANGAJATI AI CJ MARAMURES AU AJUNS LA SPITAL

SOSIREA PACIENTILOR LA SPITAL

VEZI CE S-A INTAMPLAT IN FATA HOTELULUI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA