spot_img
Acasăsinucidere maramuresPIESĂ NOUĂ - LLP, Emil Lassaria și Caitlyn ne invită într-o călătorie...

PIESĂ NOUĂ – LLP, Emil Lassaria și Caitlyn ne invită într-o călătorie în Africa

DISTRIBUIȚI

Uluitoare și încărcată de exotism, Africa ni se dezvăluie acum și printr-un nou single care e pregătit să ia cu asalt cluburile de pretutindeni. DJ LLP, Emil Lassaria și Caitlyn ne oferă, pentru început de an, o piesă perfectă pentru a îndepărta fiorii reci și a-i înlocui cu un val de căldură emanat de puterea unui hit de vară, menit să ne încingă imaginația asemenea unei Fata Morgana.
Africa ne spune povestea unei povești de dragoste care ia naștere în peisajul pe cât de misterios și periculos, pe atât de fascinant, al celui mai fierbinte continent de pe planetă.
Ritmul puternic și ademenitor are puterea de a ne transpune într-o lume mult diferită față de a noastră și de a ne infuza starea de spirit cu un vibe energic și senzual, antrenându-ne încă de pe acum pentru nopțile de dans petrecute pe plajă.

Africa este primul single din 2016 lansat de DJ LLP după succesul înregistrat cu precendentul, Bounce. Pentru DJ Emil Lassaria și Caitlyn aceasta nu era prima colaborare, cei doi artiști oferindu-ne până acum piese de neuitat ca El Calor, tu Amor, Serenata sau“Guantanamera, dar și un album EDM lansat în 2014.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA