AcasăLifestylePierzi biletul din cauza unui singur meci? Iată de ce ai putea...

Pierzi biletul din cauza unui singur meci? Iată de ce ai putea face…

DISTRIBUIȚI

Foarte multe bilete la pariuri sunt pierdute din cauza unui singur meci, ceea ce este frustrant pentru jucători. Cu siguranță că ți s-a întâmplat și ție, dacă pariezi constant. Un asemenea eșec poate fi interpretat în două feluri: poți spune că ai avut ghinion, sau îți poți reproșa că nu ți-ai luat măsurile să nu se întâmple așa ceva.

În privința ghinionului nu prea ai ce să faci, dar nu poți avea ghinion mereu. Dacă situația se tot repetă, atunci cel mai probabil faci ceva greșit, caz în care ar trebui să apelezi la una dintre soluțiile pe care ți le prezentăm în continuare, cu mențiunea că se referă în special la pariuri online.

Cash Out total sau Cash Out parțial

O primă soluție presupune să urmărești în permanență care este statutul biletului. În cazul în care plasezi pariul și te mai uiți după finalul ultimului meci ca să vezi dacă ai pierdut sau ai câștigat, nu poți apela la Cash Out. În schimb, dacă bifezi rezultat după rezultat și ajungi la ultima selecție, ai posibilitatea să închizi biletul și să nu mai stai cu emoții pentru ultima partidă. Unele agenții de pariuri online oferă și varianta unui Cash Out parțial. Cu alte cuvinte, poți închide pariul doar pe o parte din miză, iar cealaltă parte rămâne în joc.
Pentru un profit și mai mare, poți aștepta să vezi ce se întâmplă și în ultimul meci. Se poate spune că îți forțezi norocul, dar până la urmă pariurile sunt despre adrenalină, nu-i așa? Dacă și ultima selecție este câștigătoare la un moment dat, poți da Cash Out fără să stai prea mult pe gânduri, total sau parțial. Dacă opțiunea nu este disponibilă, poți folosi cea mai veche metodă pentru a te acoperi: contra. În acel moment, se mai pune problema doar cât câștigi, nu dacă câștigi.

Rambursări de miză

O a doua soluție este să pui pe bilet selecții care au șanse foarte mici să fie pierzătoare. Nu este obligatoriu ca ele să fie câștigătoare, ci e suficient să primească cota 1.00, astfel încât să nu îți „înroșească” pariul. În această categorie intră opțiunile de pariere cu handicapuri asiatice sau Draw No Bet (pentru piața „Rezultat final”) și totalurile asiatice (pentru piața „Goluri”). Nu te ghida exclusiv după cote, pentru că acestea nu indică mereu probabilitatea de câștig.

În cazul în care miza este rambursată pentru una sau mai multe selecții, cota finală a biletului este produsul cotelor selecțiilor câștigătoare. Dacă din șapte meciuri două primesc cotă 1.00 și cinci ies, atunci se poate spune că ai fost destul de inspirat. Poate fi o idee să gândești un bilet numai din totaluri asiatice „peste 2 goluri”.

Oferte pentru bilete de tip acumulator

Nu uita să intri periodic în secțiunea de oferte promoționale a platformei de pariuri pe care joci. Este foarte posibil ca acolo să existe opțiuni care să îți folosească pentru a evita pierderea biletului zilei din cauza unui singur meci. Sunt numeroase oferte care vizează biletele de tip acumulator. Unele acordă câștig suplimentar în funcție de numărul de selecții și de cotele minime per selecție, iar altele vin exact cu „asigurarea” de care ai nevoie.

Astfel, există operatori care îți oferă șansa de a rata un pronostic pe un bilet cu mai multe selecții simplu. Trebuie să respecți doar condițiile de eligibilitate, iar câștigul va fi calculat în funcție de cotele celorlalte selecții și de miza plasată.

Pariuri în sistem

O a patra soluție este una „clasică”. „Încă din cele mai vechi timpuri”, mai precis de la începutul anilor 2000, pariorii au posibilitatea să plaseze bilete în sistem. Dezavantajul față de variantele prezentate mai sus este că ai un câștig mai mic decât în mod normal în cazul în care ies toate pronosticurile. În schimb, îți poți alege singur marja de eroare.

De exemplu, dacă vrei să plasezi un bilet cu șase selecții, ai de optat între sistem 2/6 (trebuie să iasă minim oricare două selecții pentru ca pariul să nu fie pierzător), 3/6 (trebuie să iasă minim oricare trei selecții), 4/6 (trebuie să iasă minim oricare patru selecții) sau 5/6 (trebuie să iasă minim oricare cinci selecții). Fiecare sistem are un număr de combinații posibile, iar miza finală este produsul dintre miza completată pe biletul virtual și numărul de combinații.

Toți operatorii permit plasarea biletelor în sistem și aproape toți au opțiunea Cash Out și linii asiatice. Așadar, îți poți lua măsuri de siguranță pentru a nu mai pierde pariurile din cauza unui singur meci.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA