spot_img
AcasăEvenimentPichetarea din 4 decembrie, amânată. Sindicatele se aşează din nou la masa...

Pichetarea din 4 decembrie, amânată. Sindicatele se aşează din nou la masa negocierii

DISTRIBUIȚI

Sindicatele din administraţie  s-au răzgândit în privinţa acţiunii de pichetare anunţată pentru data de 4 decembrie. Cel puţin deocamdată, după cum susţin sindicaliştii.

“Urmare a Adresei nr. 90505/22.11.2013 a Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (M.D.R.A.P.), prin care reprezentanţii Guvernului României au solicitat Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (F.N.S.A.) comunicarea unui interval de timp pentru organizarea unei întâlniri, în vederea discutării listei de revendicări adoptată de către Conferinţa F.N.S.A. şi a problemelor cu care se confruntă salariaţii din administraţia publică locală,

Aducem la cunoştinţă că acţiunea de pichetare a Guvernului României, a cărei desfăşurare a fost autorizată a avea loc în data de 4 decembrie 2013, va fi amânată până după întâlnirea dintre reprezentanţii F.N.S.A. şi ai M.D.R.A.P., când vor fi analizate rezultatele acesteia iar reprezentanţii structurii de conducere a federaţiei vor stabili oportunitarea continuării sau suspendării acţiunilor de protest.

Menţionăm că intervalul de timp în care va avea loc această întâlnire a fost stabilit pentru perioada 2-6 decembrie iar reprezentanţii federaţiei care vor participa vor fi stabiliţi de către Preşedintele F.N.S.A.”, a anunţat preşedintele FNSA, Valer Suciu.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA