AcasăActualitatePoliticPetru Vlașin cere votul locuitorilor din Vadu Izei pentru un nou mandat...

Petru Vlașin cere votul locuitorilor din Vadu Izei pentru un nou mandat în fruntea primăriei, sub sigla Coaliției pentru Maramureș

DISTRIBUIȚI

La Vadu Izei, primarul în exercițiu, Petru Vlașin, cere localnicilor să îi acorde încrederea pentru cel de-al treilea mandat în fruntea primăriei. La lansarea care a avut loc zilele trecute a fost prezent și președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, copreședinte al Coaliției pentru Maramureș, parlamentari, consilieri județeni, primari, cu toții candidați ai Coaliției la alegerile de duminică, 27 septembrie.

Un prim mesaj adresat celor care au venit să îl susțină pe Petru Vlașin a avut doctorul Vasile Ștefanca, candidat pentru funcția de consilier județean, care a declarat că are un respect profund pentru primarul din Vadu Izei și pentru președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. ”Suntem oameni buni, profesioniști, care am închegat o echipă care să muncească pentru maramureșeni. Sunt cu toată inima alături și de Vasile Moldovan, candidatul Coaliției pentru Maramureș pentru Primăria Sighetu Marmației, așa cum sunt alături de fiecare candidat al Coaliției”.

Celor prezenți la lansarea lui Petru Vlașin pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Vadu Izei li s-a adresat și consilierul județean Ioan Sas. ”Am găsit în administrația care tocmai își încheie mandatul, oameni care iubesc cu adevărat Maramureșul și primul pe care îl voi menționa este președintele în exercițiu, Gabriel Zetea. Și nu este doar o laudă fără valoare, este un adevăr, iar realizările ultimilor patru ani ale administrației Zetea sun vizibile în fiecare colț al Maramureșului”, a subliniat Ioan Sas, consilier județean și candidat al Coaliției pentru Maramureș pentru un nou mandat în Consiliul Județean.

Fostul prefect Vasile Moldovan, candidatul Coaliției pentru Maramureș la Primăria Sighetu Marmației a arătat că Sighetul trebuie să se dezvolte în comun cu Vadu Izei și cu Sarasău, cu toate comunitățile din zonă și cu întreg Maramureșului. ”În calitate de prefect al județului Maramureș, am învățat foarte multe de la primari, iar unul dintre aceștia este Petru Vlașin. Tocmai de aceea îi urez mult succes în viitorul mandat”.

Un mesaj plin de emoție a transmis și fostul primar al orașului Sighetu Marmației, Eugenia Godja, care a arătat că, în această campanie, contează inima Maramureșului, inima candidaților Coaliției pentru Maramureș care bate la unison cu inima maramureșenilor.

Primarul Petru Vlașin a declarat, pe scena din Vadu Izei, că cere încrederea vădenilor pentru un nou mandat în fruntea primăriei pentru că are încă multe proiecte care trebuie duse la bun sfârșit, una dintre ele fiind ca gazul metan să ajungă în fiecare casă, în viitorul apropiat.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș și copreședinte al Coaliției pentru Maramureș a subliniat faptul că Petru Vlașin este unul dintre primarii cu care Coaliția se mândrește, pentru că despre primul gospodar din Vadu Izei se pot spune foarte multe lucruri frumoase atât ca om, cât și ca profesionist. ”Am încredere că, în 27 septembrie, locuitorii din Vadu Izei vor vota Coaliția pentru Maramureș pe toate cele patru buletine de vot și îi vor acorda lui Petru Vlașin susținerea necesară pentru a finaliza toate proiectele bune demarate în comunitate. Și primarul din Vadu Izei, la fel ca și mine, venim în fața alegătorilor cu fruntea sus și cu toate proiectele propuse în 2016, îndeplinite. Din acest motiv am încredere în vădeni și în maramureșeni că, în 27 septembrie, ne vor oferi un vot de continuitate”, a declarat Gabriel Zetea, șeful administrației județene și candidatul Coaliției pentru Maramureș pentru un nou mandat.

*Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT; Executat de: SC Spectral Agency SRL; Cod mandatar financiar: 21200019
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA