AcasăActualitateACTUALIZARE/ PETRECERI ILEGALE ÎN LOCAȚII SECRETE DIN MARAMUREȘ - Oganizatorii unei petreceri...

ACTUALIZARE/ PETRECERI ILEGALE ÎN LOCAȚII SECRETE DIN MARAMUREȘ – Oganizatorii unei petreceri au fugit ÎN PĂDURE după ce Poliția a descins cu girofaruri înainte de începerea evenimentului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Party-uri cu zeci de tineri în locații secrete din Maramureș. Mai-marii județului dau cu bâta în baltă

Un material apărut în această seară pe site-urile VasileDale.ro și BaiaMareTV dinamitează ultima fărâmă de credibilitate a adunării mai-marilor județului pe timp de pandemie: CJSU Maramureș. În ultimii doi ani s-a dovedit de nenumărate ori că legea (bună sau mai puțin bună) există doar pentru cei care doresc să o respecte pentru că, în rest, tronează haosul.

În contextul măsurilor severe anunțate la nivel de țară, pentru 30 de zile, s-a impus interzicerea oricăror evenimente private sau publice (nunți, botezuri), dar și a petrecerilor de orice fel. Cu toate acestea, în județul Maramureș se țin adevărate “paranghelii” cu DJ și cocktail bar-ruri la care petrec zeci de tineri. Cum se pot organiza? Simplu. Pentru că nimeni nu își bate capul cu adevărat să se asigure de respectarea măsurilor. Și chiar dacă ar încerca, numărul efectivelor este cu mult prea mic pentru a ține evidența a tot ce se întâmplă în județ.

În materialul menționat, jurnaliștii prezintă informații importante despre o astfel de petrecere ilegală, cu dovezi privind desfășurarea acesteia. Au fost obținute inclusiv informații despre ora și locația la care va avea loc. Toate acestea, însă, urmează să fie în zadar pentru că, de frica presei, oficialii CJSU (care au aflat între timp și ei despre o posibilă încălcare a măsurilor) au sărit cu capul înainte și au dat cu bâta în baltă.

Ce nu a mers bine și cum au fugit și s-au ascuns ”organizatorii” prin păduri

Jurnaliștii de la VasileDale.ro și BaiaMareTV au reușit să obțină un bilet de intrare la o petrecere privată ce trebuia să aibă loc într-o locație secretă din comuna Dumbrăvița. Preț: 150 de lei/ persoană. Oameni din interior urmau să asigure imaginile video și foto, iar jurnaliștii urmau să sune la 112 pentru a le oferi autorităților totul pe tavă. Doar că planul a fost ucis din fașă: cei de la CJSU Maramureș au aflat că ar urma să se întâmple ceva la Dumbrăvița și au sunat imediat la Poliție. Ajunși în scurt timp la fața locului, oamenii legii au găsit… nimic. Organizatorii petrecerii, speriați fiind de girofare, au fugit care încotro prin pădure și au lăsat totul baltă, pentru că evenimentul nu începuse încă.

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea CJSU Maramureș.

ACTUALIZARE: Polițiștii spun că a verificat locația după ce au văzut imaginea (afișul) cu petrecerea, dar nu au găsit pe nimeni

În urma apariției în mediul on-line a unei imagini privind posibilitatea desfășurării unui eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele: În baza informațiilor obținute cu privire la faptul că la data de 06 noiembrie 2021, într-un imobil din Dumbrăvița se va desfășurăra un eveniment privat, fără a se respecta măsurile legale impuse prin H.G. 1.131 din 22 octombrie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 1 Groși s-au deplasat la locația respectivă pentru a efectua verificări. Polițiștii nu au identificat nici o persoană la fața locului și nu au constatat existența vreunei petreceri în desfășurare. Ulterior, Polițiștii Secției 1 Groși au verificat din nou locația respectivă, precum și alte zone și locuri de interes, în vederea prevenirii încălcării normelor în vigoare privind interzicerea desfășurării de evenimente private conform H.G. 1.130 din 22 octombrie 2021. Prevenirea încălcării normelor în vigoare prevăzute de H.G. 1.130 din 22 octombrie 2021 reprezintă, de altfel, una dintre activitățile principale desfășurate în această perioadă de către polițiștii I.P.J. Maramureș„, se arată în comunicatul Poliției.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA