AcasăEvenimentPETRECERE DE REVELION - Noaptea vedetelor, la Centrul de Evenimente GHR

PETRECERE DE REVELION – Noaptea vedetelor, la Centrul de Evenimente GHR

DISTRIBUIȚI

În noaptea dintre ani unele dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului au trecut pragul Centrului de Evenimente GHR, pentru a lua parte la cea mai mare si mai tare petrecere tematică de revelion.


Noaptea vedetelor a fost denumită petrecerea care a adunat sute de băimăreni care au avut astfel ocazia să petreacă într-o ambianţă de un rafinament aparte trecerea în 2016.

Invitaţii costumaţi în Smiley sau Pavel Bartoş, celebrul JR din la fel de celebrul serial Dallas, nu mai puţin cunoscuţii Mr. şi Ms. Smith au păşit pe covorul roşu şi au stat sub lumina reflectoarelor. Alături de ei la Noaptea vedetelor au fost şi componenţii echipei naţionale de handbal masculin.

Cu toţii au avut parte de mâncăruri fine, băuturi alese şi muzică de calitate. Chef Claudiu Avram a fost responsabil cu bucatele puse pe mese, în timp ce la capitolul distracţie şi dans s-au făcut remarcaţi Cornelia şi Lupu Rednic şi Gaşca de Acasă.
Alături de aceştia au făcut spectacol şi reprezentanţii clubului sportiv Galactic Dance, ale căror dansuri au încântat privirile oaspeţilor.

Au trecut cu toţii zâmbind în noul an. Nu înainte, însă, de a ura tuturor La mulţi ani şi un an mai bun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA