AcasăActualitate112PESTE 90 DE SANCȚIUNI - Poliţiştii maramureşeni continuă acţiunile pentru siguranţa traficului...

PESTE 90 DE SANCȚIUNI – Poliţiştii maramureşeni continuă acţiunile pentru siguranţa traficului rutier

DISTRIBUIȚI

Prevenirea accidentelor rutiere şi siguranţa circulaţiei pe drumurile publice reprezintă priorităţi de acţiune pentru poliţiştii rutieri maramureşeni. Aceştia au continuat ieri acţiunile pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere. Au fost aplicate peste 90 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, pe tot parcursul zilei, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru a supraveghea traficul şi pentru a preîntâmpina producerea de accidente pe fondul traversărilor neregulamentare sau vitezei excesive.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Baia Mare au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale, 25 dintre acestea pietonilor care au traversat strada neregulamentar. La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii sprijiniţi de reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au controlat peste 50 de autovehicule care se deplasau pe raza de competenţă. La Baia Sprie, Ulmeni şi Vişeu de Sus poliţiştii au acţionat atât pentru combaterea vitezei excesive cât şi pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au constatat peste 90 abateri, ce au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 30 000 de lei. De asemenea, în baza neregulilor constatate, poliţiştii au dispus, ca măsuri complementare, reţinerea a două permise de conducere, retragerea a şase certificate de înmatriculare şi confiscarea a nouă m.c. material lemnos transportat ilegal.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată condiţiilor de drum, să respecte regulile de circulaţie şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA