AcasăActualitate112PESTE 400 DE SANCȚIUNI ÎN MARAMUREȘ - În minivacanța de 1 Decembrie,...

PESTE 400 DE SANCȚIUNI ÎN MARAMUREȘ – În minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii maramureșeni au fost la datorie și au taxat fărădelegile

spot_img

DISTRIBUIȚI

PESTE 400 DE SANCȚIUNI ÎN MARAMUREȘ La începutul lunii decembrie poliţiştii maramureşeni au fost la datorie şi au luat măsuri pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar fi putut afecta liniştea comunităţii.

 

Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii maramureşeni au acţionat zilnic, în perioada 30 noiembrie – 03 decembrie pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, pentru fluidizarea şi controlul traficului rutier, diminuarea riscului rutier şi prevenirea producerii de accidente de circulaţie.Prezenţa activă a poliţiştilor dar şi conduita adoptată de cetăţeni au făcut ca în această perioadă să nu fie înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.
În această perioadă poliţiştii maramureşeni au intervenit la 184 de evenimente, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112. În cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii au constatat 93 de infracţiuni, cele mai multe la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au aplicat 427 de sancţiuni, în valoare de peste 200.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au retras 14 certificate de înmatriculare şi au reţinut 44 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/scene-incredibile-maramures-politisti-injurati-si-amenintati-cu-bataia-de-un-tanar-din-leordina-prins-beat-la-volan-dupa-ce-provocat-un-accident-video/

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA