spot_img
AcasăActualitateSocialPeste 300 de litri de alcool fara documente de provenienta au fost...

Peste 300 de litri de alcool fara documente de provenienta au fost confiscate de politistii de frontiera.

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Viseu de Sus au oprit pentru control, in localitatea Viseu de Jos, un autoturism marca Volkswagen condus de un barbat de 58 ani domiciliat in localitatea Camarzana, judetul Satu Mare.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului politistii de frontiera au descoperit mai multe recipiente din plastic care conțineau un lichid incolor cu miros de alcool pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta nici un document de provenienta. Persoana, precum si autoturismul au fost conduse la sediul SPF Viseu de Sus pentru continuarea cercetarilor.

In urma inventarierii a rezultat cantitatea de 302 de litri alcool pe care soferul urma să o transporte in localitatea Viseu de Sus unde intentiona să o comercializeze intr-o piata agroalimentară din localitate.

Barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de detinere sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita de bauturi spirtoase peste 200 de litri. Cei 302 litri de alcool în valoare de aproximativ 6.000 lei, au fost ridicaţi în vederea confiscarii

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA