spot_img
AcasăActualitatePERMISE SĂLTATE LA BAIA MARE – Polițiștii i-au sancționat aspru pe șoferii...

PERMISE SĂLTATE LA BAIA MARE – Polițiștii i-au sancționat aspru pe șoferii care nu au acordat prioritate pietonilor pe treceri

spot_img

DISTRIBUIȚI

PERMISE SĂLTATE LA BAIA MARE   Atenţia contribuie semnificativ la siguranţa oricărui participant la traficul rutier. Atunci când ne referim la pietoni, diferenţa între a ajunge sau nu în siguranţă la destinaţie o face respectarea unor norme minime: traversarea prin locuri marcate corespunzător şi asigurarea temeinică. De multe ori respectarea regulilor de către pietoni este „umbrită” de graba unor şoferi care nu le acordă prioritate de trecere.

Pentru a se asigura că pietonii sunt în siguranţă, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat ieri pe raza municipiului, pe tot parcursul zilei.

Între orele 07,00 – 20,00 poliţiştii au oprit pentru verificări mai mulţi şoferi care au ignorat respectarea normelor rutiere. Şi pentru că unde-i lege nu-i tocmeală, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 5 000 de lei.

De asemenea poliţiştii au reţinut opt permise de conducere, toate în cazul şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

Reamintim şoferilor că se pot alege cu amendă nedorită şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce ori de câte ori pun în pericol siguranţa pietonilor

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA