AcasăActualitate112PERICOLUL DIN PARC - Un copil de doar doi ani a ajuns...

PERICOLUL DIN PARC – Un copil de doar doi ani a ajuns la spital cu mandibula fracturată într-un loc de joacă lăsat în paragină

DISTRIBUIȚI

PERICOLUL DIN PARC Ţevi de gaz ieşite din pământ, guri de canal deasupra solului şi bolovani. E imaginea pe care o văd zilnic copiii care se joacă într-un parc din Timişoara.

Locul e foarte periculos. De curând, un copil de doar doi ani a căzut printre scândurile de la tobogan şi şi-a fracturat mandibula, scrie Observator.

Acum e posibil să aibă nevoie chiar şi de o intervenţie chirurgicală. Părinţii din zonă au facut mai multe sesizări şi au cerut autorităţilor să ia măsuri. Dar fără rezultat.

Copilul obişnuia să meargă în fiecare zi în parc cu mama lui. Femeia ştia că locul nu e tocmai sigur… dar era singurul aproape de casă aşa că a continuat să l frecventeze. Asta până de curând.

Copilul a ajuns în stare gravă la spital. Revoltător este faptul că nenorocirea ar fi putut fi evitată. Mai mulţi părinţi ar fi depus plângeri repetate în care atrăgeau atenţia asupra pericolelor din parc. Degeaba însă.

Deocamdată, autorităţile spun că parcul rămâne deschis. Şi, la un moment dat vor începe lucrările de renovare acolo.

Info

Foto

Citeşte şi AVERTIZARE ANM – Se întorc ploile în toată ţara: grindină, descărcări electrice şi vijelii în weekend

ITPF SIGHETU MARMAŢIEI – Ţigări ascunse în pereţii dubli, portiere sau bordul unor autovehicule

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA